Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Jerrycan

Als professional in de bouw- of transportsector, of misschien als enthousiaste doe-het-zelver, heb je vast en zeker wel eens een jerrycan in handen gehad. Dit handige opslagmiddel voor vloeistoffen is onmisbaar wanneer je onderweg bent of wanneer je grote hoeveelheden vloeistof veilig wilt opbergen. Maar wat maakt een jerrycan nu precies zo speciaal en hoe gebruik je hem op de juiste manier?

Meer dan zomaar een container

Een jerrycan is niet zomaar een opslagbak. Het is speciaal ontworpen om vloeistoffen, zoals brandstoffen en chemicaliën, veilig en efficiënt op te slaan en te vervoeren. De stevige constructie en het specifieke ontwerp voorkomen lekkage en zorgen ervoor dat de inhoud niet vervuilt of verdampt. Vaak gemaakt van stevig kunststof of metaal, biedt een jerrycan ook bescherming tegen externe invloeden. En voor diegenen die zich afvragen waar de naam 'jerrycan' vandaan komt: het werd oorspronkelijk ontwikkeld door het Duitse leger en de naam is afgeleid van het Duitse woord "Jerry", dat soldaat betekent.

Veiligheid eerst: hoe gebruik je een jerrycan?

Hoewel het gebruik van een jerrycan vrij eenvoudig lijkt, zijn er enkele belangrijke punten om in gedachten te houden. Zorg ervoor dat je altijd de juiste jerrycan kiest voor de vloeistof die je wilt opslaan. Brandstoffen hebben bijvoorbeeld een andere jerrycan nodig dan drinkwater. Controleer ook regelmatig op lekken of schade en bewaar een jerrycan altijd op een koele, droge plek. Het is ook raadzaam om een jerrycan niet te overvullen, vooral bij warm weer, aangezien vloeistoffen kunnen uitzetten.

Jouw beste keuze bij Fixami

Op zoek naar de perfecte jerrycan? Dan ben je bij Fixami aan het juiste adres. We zijn trots op ons groot online assortiment, waardoor je altijd de jerrycan vindt die je nodig hebt. En dat tegen scherpe online prijzen. Of je nu een standaard jerrycan zoekt of een specifiek model voor bepaalde vloeistoffen, wij hebben het op voorraad en dankzij onze snelle levering heb je het zo in huis. En als je vragen hebt, of je wilt een persoonlijk advies, dan staan onze experts altijd voor je klaar met top service en deskundigheid.

2 artikelen

Pagina 2 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is