usp1
usp2
usp3

NL

FR

    Hangslot

    (58)

    Kluis

    (20)

    Sleutelkastje

    (15)

    Huisbeveiliging

    (8)

    Kabelslot

    (8)

    Rookmelder

    (8)

    Beveiligingsslot bedrijfswagen

    (2)

    Brandblusser

    (2)

    Kettingslot

    (2)

    Overige beveiliging

    (2)

    Fietsslot

    (1)

    Trekhaakslot

    (1)

Prijs

    Laat nog 4 zien

Beveiliging

Als vakman weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je gereedschappen en werkplek te beveiligen. Niet alleen om diefstal tegen te gaan, maar ook om te zorgen dat je onbezorgd kunt werken. Beveiliging is een breed begrip, variërend van sloten en alarmsystemen tot toegangscontrolesystemen en bewakingscamera's. Met de juiste beveiliging voel je je veiliger en bescherm je jouw kostbare bezittingen en projecten.

Meer dan alleen een slot

Beveiliging gaat veel verder dan het plaatsen van een stevig slot. Denk bijvoorbeeld aan geavanceerde alarmsystemen die niet alleen inbraak detecteren, maar ook brand of lekkage. Toegangscontrolesystemen die alleen bevoegde personen toegang geven tot specifieke ruimtes. En bewakingscamera's die niet alleen opnemen, maar ook in real-time beelden kunnen streamen naar je smartphone. Moderne beveiligingssystemen kunnen zelfs worden geïntegreerd met andere slimme apparaten in een gebouw voor een volledig geautomatiseerde beveiligingsoplossing. En een leuk feitje: wist je dat de eerste mechanische sloten al in het oude Egypte werden gebruikt, zo'n 4000 jaar geleden?

Beveiliging: doe het goed

Als je investeert in beveiliging, doe het dan goed. Het heeft geen zin om een geavanceerd alarmsysteem te hebben als de deur eenvoudig te forceren is. Zorg altijd voor een integrale aanpak. Denk na over de zwakke punten in je beveiliging en pak deze systematisch aan. Test regelmatig of alles nog naar behoren werkt en update je systemen waar nodig. En vergeet niet: beveiliging is niet alleen techniek. Een waakzaam oog en gezond verstand zijn minstens zo belangrijk.

Waarom je beveiliging kopen bij Fixami?

Beveiliging is een serieuze zaak. Daarom wil je kunnen vertrouwen op de producten die je koopt. Bij Fixami hebben we een groot online assortiment aan beveiligingsproducten. Van eenvoudige sloten tot geavanceerde camerasystemen, je vindt het allemaal bij ons. En dat tegen scherpe online prijzen. Ons team van experts staat klaar om je van persoonlijk advies te voorzien, zodat je altijd de juiste keuze maakt. En met onze eigen voorraad zijn veel producten direct leverbaar. Zo kun je snel aan de slag met het beveiligen van jouw werkplek of project. Veiligheid en service staan bij ons voorop!

127 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 3 van 6