usp1
usp2
usp3

NL

FR

Steinel XLED Home 2 Buitenspot - Sensor - Zwart - 1184Lm

Steinel XLED Home 2 Buitenspot - Sensor - Zwart - 1184Lm
134,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Steinel XLED Home 2 - Jouw partner in tuinverlichting
      De Steinel XLED Home 2 buitenspot is niet zomaar een buitenspot. Het is de evolutie van een succesverhaal, een stijlvol design dat elke hoek van je entree kan verlichten dankzij het volledig draaibare led-paneel. Of je nu de donkere hoeken van je tuin wilt verlichten of een veilig pad naar je voordeur wilt creëren, deze lamp doet het allemaal. Met een lichtopbrengst van 1184 lumen en een bereik van maar liefst 14 meter, is geen enkele schaduw veilig. En dat alles met een IP44-classificatie, wat betekent dat hij ontworpen is om de elementen te weerstaan. Het beste deel? De innovatieve led-technologie, in combinatie met de opalen kap, zorgt voor een maximale lichtcomfort zonder je energierekening de hoogte in te jagen.

      Veilig en duurzaam in elke tuin
      Met de Steinel XLED Home 2 haal je niet alleen stijl in huis, maar ook duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij de geavanceerde IP44-bescherming is deze tuinverlichting optimaal beschermt tegen regen en stof, wat je gemoedsrust geeft in elke weersomstandigheid. De moderne led-technologie is niet alleen energie-efficiënt, maar ook langdurig, waardoor je kunt genieten van een helder licht zonder constant onderhoud of vervanging. Of je nu een late avond barbecue plant of een weg wilt verlichten voor de veiligheid, de Steinel XLED Home 2 staat klaar om jouw buitenomgeving veilig, mooi en duurzaam te maken.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      When je kiest voor de Steinel XLED Home 2 bij onze webshop, kies je niet alleen voor een stijlvolle en betrouwbare tuinverlichting, maar ook voor een shopervaring die jou op de eerste plaats zet. We begrijpen het belang van snelle levering, zodat je niet lang hoeft te wachten op het transformeren van je tuin. Daarnaast garanderen we scherpe prijzen, waardoor je topkwaliteit krijgt zonder de bank te breken. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen met elke vraag of zorg, waardoor je aankoopproces zo soepel mogelijk verloopt. Ontdek vandaag nog hoe onze webshop jouw buitenruimte en shopervaring kan verlichten.

      Lichtbereik

      14 m

      IP waarde

      IP44

      Lichtopbrengst

      1184 lm

      Maximale spanning

      240 V

      EAN

      4007841033071

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.