usp1
usp2
usp3

NL

FR

Starmix NSG uClean 1432 HK Stof-Waterzuiger - 1400W - L-klasse - 32L

Starmix NSG uClean 1432 HK Stof-Waterzuiger - 1400W - L-klasse - 32L
272,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      De krachtpatser: Starmix NSG uClean 1432 HK Bouwstofzuiger
      Ben jij klaar om de schoonmaakuitdagingen op jouw werkplaats aan te gaan met de ultieme assistent aan jouw zijde? Maak kennis met de Starmix NSG uClean 1432 HK, een stof- en waterzuiger die ontworpen is om zowel droge als natte materialen op te zuigen. Met een opgenomen vermogen van 1400 watt en een luchtverplaatsing van maar liefst 69 liter per seconde, is deze bouwstofzuiger een ware krachtpatser. Vergeet het gerommel met te korte snoeren, want met een snoerlengte van 8 meter bereik je moeiteloos alle hoeken van jouw werkruimte zonder constant van stopcontact te hoeven wisselen. Bovendien voldoet deze Starmix bouwstofzuiger aan de L-klasse normering, wat betekent dat je op een veilige manier fijnstof tot 1 mg/m³ kunt opzuigen. Of je nu te maken hebt met zaagsel, gipsresten of zelfs vloeistoffen, de Starmix NSG uClean 1432 HK met zijn ruime tankinhoud van 21 liter en het vermogen om zowel nat als droog te zuigen, staat altijd voor je klaar.

      Zuiver werken, zuiver leven
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Starmix NSG uClean 1432 HK. Deze bouwstofzuiger is niet alleen je beste vriend op de werkplaats dankzij zijn vermogen om efficient en grondig schoon te maken, maar ook omdat hij betrouwbaar is in het beschermen van jouw gezondheid en het milieu. Het voldoen aan de L-stofklasse betekent dat je minder blootgesteld wordt aan gevaarlijke stoffen, en dat draagt bij aan een gezondere werkplek. Daarnaast is de lange snoerlengte van 8 meter niet alleen handig, maar bespaart het ook energie omdat je minder vaak machines hoeft te verplaatsen. De elektrische aandrijving van deze stofzuiger zorgt voor een langere levensduur, waardoor je niet alleen investeert in de netheid van je werkplaats, maar ook in een duurzame toekomst. Betrouwbaarheid is een sleutelwoord bij dit model: van de sterke motor tot de makkelijk te legen tank, elk aspect van de Starmix NSG uClean 1432 HK is ontworpen met jouw veiligheid en gemak in gedachten.

      Schoonmaken zonder zorgen
      Waarom zou je de Starmix NSG uClean 1432 HK Stof-Waterzuiger kiezen uit onze webshop? Het antwoord is simpel: wij combineren de kracht van een topnotch product met de voordelen van uitstekende service. Bij ons profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een snelle levering. Stel je voor: vandaag besteld, en jouw werkplaats kan in no-time transformeren met de hulp van deze multitasker. Geen taak is te groot voor de Starmix NSG uClean 1432 HK, en met ons grote assortiment aan accessoires en toebehoren zit je nooit vast. Van eenvoudig vuil tot de meest hardnekkige resten, deze bouwstofzuiger maakt het schoonmaken tot een zorgeloze taak. Kies voor de perfecte combinatie van kracht, duurzaamheid, en onze ongeëvenaarde klantenservice. Een schoon project begint bij een slimme keuze - maak die keuze vandaag nog.

      Werkt op

      Netstroom

      Stofklasse

      L-klasse

      Breedte (Product)

      370 mm

      Tank inhoud

      21 l

      Lengte (Product)

      390 mm

      Gewicht (Product)

      9.3 kg

      Snoerlengte (meting)

      8 m

      Luchtverplaatsing

      69 l/s

      Hoogte (Product)

      635 mm

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Type stofzuiger

      Waterzuiger

      Opgenomen vermogen

      1400 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4011240016238

      1x Starmix NSG uClean 1432 HK Stof-Waterzuiger
      1x 1,75 meter slang (411507)
      1x kunststof handgreep met luchtregelaar (424804)
      2x kunststof zuigbuizen (424842)
      1x universele zuigmond (414447)
      1x multi huis met inzet
      1x voegen zuigmond (417011)
      1x meubel zuigmond met inzet (418452)

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.