usp1
usp2
usp3

NL

FR

Stabila AS 80-2 Waterpas - Aluminium - 200mm

Stabila AS 80-2 Waterpas - Aluminium - 200mm
24,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Stabila 19565 AS 80-2 Waterpas - Aluminium - 20cm

      Als je op zoek bent naar een waterpas die geschikt is voor allerlei metingen, zelfs in kleine werkruimtes, dan is de Stabila 19565 AS 80-2 een uitstekende keuze. Deze waterpas heeft een versterkt aluminium profiel, wat zorgt voor duurzaamheid en nauwkeurigheid tijdens het meten. Dankzij de geïntegreerde sliptop kun je de waterpas stevig vasthouden tijdens het markeren, wat het werk gemakkelijker maakt. De waterpas is voorzien van 2 hoogwaardige STABILA libellen die zorgen voor een optimale afleesbaarheid, waardoor je met precisie kunt werken. Bovendien beschermen de gecoate meetvlakken gevoelige oppervlakken, waardoor je zonder zorgen kunt meten.

      Wat het gebruik betreft, is de Stabila 19565 AS 80-2 waterpas zeer veelzijdig. Of je nu bezig bent met het ophangen van schilderijen, het leggen van vloeren of het monteren van meubels, deze waterpas helpt je om nauwkeurige metingen te verrichten. De waterpas is ideaal voor zowel professionele vakmensen als enthousiaste doe-het-zelvers. Het compacte formaat van 20 cm maakt het eenvoudig om de waterpas mee te nemen en te gebruiken op verschillende locaties.

      In onze webshop vind je de Stabila 19565 AS 80-2 waterpas, een topkwaliteit product van het gerenommeerde merk Stabila. Als officiële dealer van Stabila en andere topmerken bieden wij een groot assortiment gereedschap en accessoires tegen scherpe online prijzen. Bij Fixami streven we naar snelle levering en hebben we een grote voorraad, zodat jij snel aan de slag kunt met je project. Onze specialisten staan klaar om je gratis professioneel advies te geven, zodat jij het beste resultaat kunt behalen. Beter meten en klussen doe je met de Stabila 19565 AS 80-2 waterpas!

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Lengte waterpas

      200 mm

      Meetlengte

      0.2 m

      EAN

      4005069195656

      1x Stabila AS 80-2 Waterpas

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.