usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola SWA 500 Winkelhaak met aanslag - 500 x 280mm

Sola SWA 500 Winkelhaak met aanslag - 500 x 280mm
40,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 56112801 Winkelhaak: Precisie en duurzaamheid hand in hand
      Ontmoet de Sola SWA 500 Winkelhaak, een onmisbare partner voor de professional in staalconstructie en metaalbewerking. Deze smidswinkelhaak onderscheidt zich door zijn benen van geslepen, gegalvaniseerd staal gekoppeld aan een doordachte aanslag, die zorgt voor stabiliteit en precisie bij elke meting. De zorgvuldig bewerkte meetvlakken garanderen accuratesse, terwijl de speciale roestwerende oppervlaktebehandeling ervoor zorgt dat deze tool zich niet alleen vandaag, maar ook in de verre toekomst zal blijven bewijzen. De Sola SWA 500 is niet zomaar een winkelhaak; het is een toonbeeld van solide vakmanschap dat speciaal ontworpen is voor de eisen van hedendaagse staalconstructie en metaalbewerkers. Met een indrukwekkende maat van 500x280mm biedt het precies wat je nodig hebt voor de klus.

      Zorgeloos meten, iedere keer weer
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee van de belangrijkste pijlers als het aankomt op professioneel gereedschap, en de Sola SWA 500 Winkelhaak met aanslag stelt op geen van beide teleur. De unieke combinatie van geslepen, gegalvaniseerd staal en de roestwerende behandeling maken van deze winkelhaak een trouwe metgezel die bestand is tegen intensief gebruik en de tand des tijds. Dankzij de precisie die de nauwkeurig afgewerkte meetvlakken bieden, kun je vertrouwen op consistente nauwkeurigheid voor al je projecten, zonder compromis. Hiermee wordt het risico op fouten geminimaliseerd, wat bijdraagt aan een veiliger en meer efficiënt werkproces. Vertrouw op de Sola SWA 500 voor betrouwbaarheid, keer op keer.

      Maak de slimme keuze: Koop bij ons
      Door te kiezen voor de Sola SWA 500 Winkelhaak met aanslag uit ons assortiment, profiteer je niet alleen van een kwalitatief superieure tool, maar ook van de voordelen die alleen wij kunnen bieden. Met onze snelle levering heb je het gereedschap snel in huis, klaar voor gebruik bij je volgende project. Bovendien garanderen we scherpe prijzen, zodat je meer waarde voor je geld krijgt. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden een vriendelijke service om je aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Investeer vandaag nog in de Sola SWA 500 en ervaar zelf het verschil dat onze winkelhaak en onze service kunnen maken.

      EAN

      9002719008286

      Artikelnummer

      142828

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.