usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola SRC 500 Schrijfhaak - 500 x 170mm

Sola SRC 500 Schrijfhaak - 500 x 170mm
18,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola SRC 500 Schrijfhaak
      Wanneer precisie in je projecten geen optie maar een vereiste is, komt de Sola SRC 500 Schrijfhaak als geroepen. Deze schrijfhaak, met zijn lichte en robuuste aluminium constructie, belooft niet alleen een makkelijke hantering maar garandeert ook duurzaamheid. Het heeft een vuilafstotende poedercoating die slijtvast is, waardoor je zeker kunt zijn van een lange levensduur. De meetresultaten springen eruit door het hoge contrast, wat betekent dat je direct en zonder moeite de markeringen kunt aflezen. Plus, dankzij de geïntegreerde aanslag ben je voorbereid op elke verstekklus die op 45° of 135° moet worden uitgevoerd. Met dit gereedschap in hand, wordt precisiewerk niet alleen makkelijker maar ook leuker.

      Veilig en betrouwbaar meten met garantie
      Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop bij het ontwerp van de Sola SRC 500 Schrijfhaak. Door de uitgekiende constructie en het gebruik van hoogwaardig materiaal ben je verzekerd van een product dat niet alleen veilig is in gebruik, maar ook betrouwbaar meetresultaat levert. De eigenschappen zoals de vuilafstotende coating en het robuuste aluminium maken deze winkelhaak niet alleen bestand tegen intensief gebruik, maar ook tegen de slijtage van tijd. De duidelijke en goed leesbare markeringen voorkomen meetfouten en vergroten je precisie op de werkvloer. Kortom, met de Sola SRC 500 Schrijfhaak kies je voor een gereedschap dat je projecten naar een hoger niveau tilt en een betrouwbaarheid biedt waarop je kunt bouwen.

      Waarom deze schrijfhaak een must-have is voor jouw gereedschapskist
      Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en nauwkeurig meetinstrument, dan is de Sola SRC 500 Schrijfhaak de toevoeging aan jouw gereedschapskist die je niet wilt missen. En waar anders te bestellen dan bij onze webshop, waar je niet alleen profiteert van een snelle levering maar ook van ons uitgebreide assortiment. Met onze scherpe prijzen weet je zeker dat je een goede deal maakt. Niet te vergeten, onze vriendelijke service staat altijd klaar om jou te ondersteunen bij je keuze. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze winkelhaak tilt je projecten naar een hoger niveau en met de extra voordelen van bestellen bij ons, heb je alles wat je nodig hebt in één klap.

      EAN

      9002719021124

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.