usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola SRB 350 Schrijfhaak - 350 x 170mm

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Sola SRB 350 Schrijfhaak - 350 x 170mm
24,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 56012301 Winkelhaak: Jouw Perfecte Maatgenoot
      Je staat op het punt om kennis te maken met de onmisbare Sola SRB 350 Schrijfhaak - jouw nieuwe beste vriend in nauwkeurigheid en duurzaamheid. Speciaal ontworpen met de vakman in gedachten, biedt deze schrijfhaak een roestvrij verenstalen been en een robuust, brons geanodiseerd aluminium blok. De dubbele, geëtste maatverdeling aan beide zijden verzekert je van een ongeëvenaarde precisie bij elke klus. Plus, dankzij de praktische verstek van 45 graden, zijn zelfs de meest complexe hoeken geen enkel probleem meer. Zo garandeert de Sola SRB 350 stabiliteit en veiligheid, aangezien het afgeschuinde blok ongewenste verwondingen voorkomt. Met een been dat driemaal is bevestigd aan het blok, is deze schrijfhaak klaar voor elke taak - of je nu timmerman, meubelmaker of interieurbouwer bent. Ontdek zelf hoe de Sola SRB 350 jouw projecten naar een hoger niveau tilt.

      Veilig en Betrouwbaar: Zo Blijft Je Werk Altijd Scherp
      Het gebruik van het juiste gereedschap maakt niet alleen je werk gemakkelijker, maar ook veiliger. Met de Sola SRB 350 Schrijfhaak zet je een stap in de juiste richting. Door het afgeschuinde aluminium blok wordt de kans op verwondingen significant verminderd zonder in te leveren op functionaliteit of stabiliteit. Het drievoudig bevestigde been waarborgt niet alleen een ongekende betrouwbaarheid maar ook een lange levensduur, waardoor deze schrijfhaak een duurzame investering is voor je gereedschapskist. Verder zorgt de dubbele, geëtste maatverdeling voor altijd duidelijke en direct leesbare metingen, essentieel voor nauwkeurig werk. Kortom, de Sola SRB 350 staat garant voor veilig en betrouwbaar werken, keer op keer.

      De Slimme Keuze: Onze Service Maakt het Verschil
      Waarom zou je de Sola SRB 350 Schrijfhaak bij ons bestellen? Simpel, wij begrijpen wat je nodig hebt: kwaliteit, snelheid en service. Dankzij onze snelle levering hoef jij nooit te wachten op het essentiële gereedschap dat je nodig hebt. Daarbij komt nog eens ons grote assortiment, waarmee we garanderen dat je altijd vindt wat je zoekt, tegen scherpe prijzen die je portemonnee zullen waarderen. Onze vriendelijke service staat klaar om je bij elke stap te helpen, of je nu advies nodig hebt of vragen hebt over je bestelling. Kies voor de Sola SRB 350 Schrijfhaak en ervaar het gemak en de voordelen van bestellen in onze webshop. Zo maak je elke keer de slimme keuze voor jouw projecten.

      EAN

      9002719021032

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster