usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat - 5m x 19mm

Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat - 5m x 19mm
15,79
12,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola Pro-Flex PF - jouw onmisbare metgezel in precisie
      Of je nu een doorgewinterde professional bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, de Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat is het hulpmiddel dat je niet wilt missen. Deze rolmaat, ontworpen met een scherp oog voor detail, voldoet aan alles wat je van een hoogwaardig meetinstrument mag verwachten. Het begint allemaal met de stevige rode kunststof behuizing, die de duurzaamheid van dit essentiële gereedschap garandeert. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de stalen meetband, briljant geel gelakt, die niet alleen duurzaam is maar ook een anti-reflecterende coating heeft. Dit betekent geen lastige schitteringen meer tijdens je werkzaamheden. Met een doordachte maatverdeling, in zwart voor de cm/mm en rood voor de decimeters, maak je moeiteloos de meest nauwkeurige metingen. Tel daar de automatische terugloop, de zelfcorrigerende eindhaak en de shockabsorberende eigenschappen bij op, en je hebt een meetinstrument van topklasse. Ontdek waarom de Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat jouw volgende must-have gereedschap is.

      Een symbool van veiligheid en duurzaamheid
      Veiligheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij elk gereedschap, en de Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat blinkt uit op beide fronten. Deze rolmaat is ontworpen met jouw gebruiksgemak in gedachten. De meervoudig bevestigde eindhaak zorgt niet alleen voor een veilige meting, het is ook een bewijs van de robuuste kwaliteit van dit hulpmiddel. Tel daarbij op de vergrendelingsrem die je helpt om nauwkeurig en zonder zorgen te meten. De ingebouwde schokdemper is de kers op de taart; deze vangt de eindhaak op na gebruik en zorgt voor een soepele terugloop naar de behuizing. Met deze eigenschappen is de Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat jouw betrouwbare partner voor elke klus, groot of klein, en verzekert je van metingen die de test der tijd zullen doorstaan.

      Waar winkelen synoniem staat met voldoening
      De keuze voor de Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat bij onze webshop is een beslissing die je geen moment zal betreuren. Niet alleen ben je verzekerd van een product dat aan de hoogste eisen voldoet, maar je profiteert ook van de ongeëvenaarde voordelen die wij als onlineshop bieden. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Bovendien sta je versteld van ons uitgebreide assortiment, waardoor je voor al je gereedschapsbehoeften bij ons aan het juiste adres bent. En laten we de scherpe prijzen niet vergeten, die ervoor zorgen dat je de beste deal krijgt zonder in te boeten aan kwaliteit. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe en je hebt alle redenen om je gereedschapsgarderobe bij ons uit te breiden. Ontdek vandaag nog hoe de Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat en onze webshop je klussen tot een hoger niveau kunnen tillen.

      Magnetisch

      Nee

      Materiaal

      Kunststof, Staal

      Meetlengte

      5 m

      Breedte band rolmaat

      19 mm

      Inch of metrisch

      Metrisch

      EAN

      9002719019190

      Artikelnummer

      142933

      1x Sola Pro-Flex PF - SB Rolmaat

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.