usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola Popular PP 8 m Rolmaat - 8m x 25mm

Sola Popular PP 8 m Rolmaat - 8m x 25mm
24,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola Popular PP Rolmaat: meten wordt een feestje
      Zeg maar gedag tegen het ouderwetse duimstok en verwelkom vol enthousiasme de Sola Popular PP 8 m Rolmaat in je gereedschapskist. Deze rolmaat is het schoolvoorbeeld van precisie en gebruiksgemak, verpakt in een aantrekkelijke rode 2K behuizing met grijze softgrip bekleding. Niet alleen ziet het er strak uit, het voelt ook comfortabel aan in je hand. De geel gelakte stalen meetband met anti-reflecterende coating maakt aflezen onder alle lichtomstandigheden een eitje. Vergeet niet de automatische terugloop en de zelfcorrigerende eindhaak die ervoor zorgen dat je metingen nauwkeuriger dan ooit zijn. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver die zijn klus naar een hoger niveau wil tillen, deze rolmaat met een EEG nauwkeurigheidsklasse II en 8 meter aan meetplezier wacht op je.

      Een veilige en betrouwbare maatstaf
      Duurzaamheid en veiligheid gaan hand in hand met de Sola Popular PP 8 m Rolmaat. Die grijze softgrip bekleding is niet alleen een streling voor je handpalmen, het biedt ook een stevige grip zodat de rolmaat niet uit je handen glipt tijdens die cruciale meetmomenten. Ook aan de eindhaak is gedacht - versterkt en meervoudig bevestigd, omdat betrouwbaarheid bij meten geen optie is, het is een must. Plus, de tweevoudige rem met vergrendeling laat niets aan het toeval over voor optimale controle. En die schokdemper? Die beschermt niet alleen de eindhaak maar zorgt ook voor een vloeiende ervaring bij elke uittrek- en terugloopbeweging. Of je nu in de bouw of industrie werkt, deze rolmaat geeft je de zekerheid die je nodig hebt.

      Waarom bestellen bij ons een slim idee is
      We weten dat je veel opties hebt bij het zoeken naar het juiste gereedschap, maar laat ons je vertellen waarom de Sola Popular PP 8 m Rolmaat bij ons bestellen een keuze is die je niet zal betreuren. Ten eerste, onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Ten tweede, ons ruime assortiment geeft je de vrijheid om precies te kiezen wat je nodig hebt - en waarschijnlijk nog wat extra's. Combineer dit met onze scherpe prijzen en vriendelijke service, en je weet dat je bij ons aan het juiste adres bent. Maak je kluservaring beter met de kwaliteit en betrouwbaarheid van een Sola rolmaat en geniet van het gemak dat precisie met zich meebrengt.

      Magnetisch

      Nee

      Materiaal

      Kunststof, Staal

      Meetlengte

      8 m

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Breedte band rolmaat

      25 mm

      EAN

      9002719016144

      1x Stanley Popular PP rolmaat

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.