usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola LSB 300 Liniaal - 300mm

Sola LSB 300 Liniaal - 300mm
4,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola 56104201 Liniaal
      Wanneer het aankomt op nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in je metingen, is de Sola LSB 300 Liniaal - 300mm jouw ultieme partner. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij verenstaal, is deze liniaal niet alleen bestand tegen de tand des tijds, maar ook buigzaam voor die lastig te meten plekken. Met een dubbele, geëtste maatverdeling aan beide kanten, kun je zowel in mm als in cm meten met een nauwkeurigheid die oploopt tot 0,5mm. Deze flexibiliteit en hoge resolutie maatverdeling stellen je in staat tot het uiterste te gaan in precisiewerk, essentieel voor staalconstructie en industriële toepassingen. Met een lengte van 300mm en een breedte van 30mm is deze liniaal compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, terwijl het toch een ruim genoeg meetvlak biedt voor diverse projecten.

      Duurzaam meten op zijn best
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Sola LSB 300, ontworpen om jaren mee te gaan onder de zwaarste werkomstandigheden. Het gebruik van roestvrij verenstaal garandeert niet alleen een lange levensduur maar zorgt ook voor een robuuste flexibiliteit die andere linialen niet bieden. Deze liniaal kan tegen een stootje en blijft zelfs na intensief gebruik betrouwbaar en nauwkeurig. Bovendien draagt de hoge resolutie maatverdeling bij aan een foutloze meting, essentieel voor elk project waar precisie een vereiste is. Betrouwbaarheid is de sleutel, of je nu actief bent in de bouw, industriële sector of eenvoudige doe-het-zelf projecten onderneemt.

      Waarom je niet zonder deze liniaal kunt
      Het bestellen van de Sola LSB 300 Liniaal - 300mm via onze webshop voegt een extra laag gemak en zekerheid toe aan jouw aankoop. Met duurzaamheid en precisie gegarandeerd, kun je erop vertrouwen dat deze liniaal aan je eisen voldoet. Bovendien, dankzij onze snelle levering, is het wachten op essentiële gereedschappen verleden tijd. Ons groot assortiment biedt ook de mogelijkheid om alles wat je nodig hebt voor je project op één plek te vinden, met de zekerheid van scherpe prijzen en een vriendelijke service. Kies voor de Sola LSB 300 liniaal voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid en duurzaamheid, en ervaar zelf het verschil dat kwaliteitsgereedschap kan maken in je werk.

      Materiaal

      RVS

      Breedte (Product)

      30 mm

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Meetlengte

      0.3 m

      EAN

      9002719021230

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.