usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola K 5 - SB Kruiswaterpas - 50mm

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Sola K 5 - SB Kruiswaterpas - 50mm
5,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1430920 Waterpas: Klein maar fijn
      Wanneer precisie en handzaamheid samenkomen, krijg je iets bijzonders: de Sola K 5 - SB Kruiswaterpas. Voel je ook wel eens de urgente behoefte om ervoor te zorgen dat je camper of caravan perfect waterpas staat op je vakantieplek? Of dat je wasmachine niet als een ongetemd beest door de ruimte danst tijdens het centrifugeren? Dan is dit jouw nieuwe beste vriend. Met een robuuste, rode glasvezelversterkte kunststofafmeting van 45 x 60 mm, overleeft dit handige hulpmiddel elke klus. Twee haaks op elkaar gestelde libellen, ultrastrak ultrasonisch gelast in breukvaste acrylglazen buisjes, bieden precieze metingen in een zakformaat wonder. Geen gedoe meer met grote, onhandige waterpassen. Deze kruiswaterpas, geschikt voor zowel je doe-het-zelf-projecten thuis als de precieze instellingen onderweg, is ingesteld op een basisplaat en belooft een opmerkelijke gebruikservaring.

      Veilig en betrouwbaar meten in een handomdraai
      Duurzaamheid en betrouwbaarheid staan centraal bij de Sola K 5 - SB Kruiswaterpas. Met een lengte van slechts 50mm is deze oppermachtige tool niet alleen ontworpen voor langdurig gebruik, maar ook voor het leveren van ongeëvenaarde precisie bij elke klus. Of het nu gaat om het waterpas zetten van meubilair, het installeren van apparatuur of het optimaliseren van de leefruimte in je recrational vehicle, deze kruiswaterpas biedt een solide fundament. Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste hoek of het twijfelen aan je metingen. Deze waterpas, vervaardigd uit het meest robuuste kunststof en voorzien van ultrasonisch gelaste libellen, garandeert een veilige en betrouwbare meting, iedere keer weer.

      Score punten met snelle levering en een glimlach
      Klaar voor de volgende stap in je project en zoek je een betrouwbare partner die je daarbij kan helpen? Dan zit je goed bij ons. Waarom? Omdat we niet alleen de Sola K 5 - SB Kruiswaterpas in ons grote assortiment hebben, maar omdat we je ook verblijden met een snelle levering. En oh ja, we doen daar nog een schepje bovenop met onze vriendelijke service. Geen vraag is ons te veel en we helpen je graag bij het kiezen van het juiste gereedschap voor jouw project. Bestellen bij ons betekent kiezen voor zekerheid, efficiency, en een glimlach bij elke levering. Voeg deze must-have waterpas toe aan je gereedschapskist en start met het realiseren van je projecten met de precisie en het vertrouwen die je van een topmerk als Sola mag verwachten.

      Meetlengte

      5 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Lengte waterpas

      50 mm

      EAN

      9002719001225

      Artikelnummer

      143149

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster