usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola HK 2/10W Duimstok - kunststof - wit - 2m

Sola HK 2/10W Duimstok - kunststof - wit - 2m
9,29
8,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 53030201 Duimstok - nauwkeurigheid in jouw handpalm
      Of je nu een tegelzetter, elektricien of een doe-het-zelver bent, de Sola HK 2/10W Duimstok is jouw compagnon voor de meest nauwkeurige metingen. Deze duimstok, vervaardigd uit 25% glasvezelversterkte polyamide, biedt niet alleen een ongeëvenaarde duurzaamheid maar ook een hoge stabiliteit dankzij de ingesloten, verenstalen scharnieren. De witte kleur met doorlopende cm/mm maatverdeling in zwart en decimeters in het rood, maakt afmetingen aflezen een fluitje van een cent. Bovendien hoef je je geen zorgen meer te maken over werken in koude omstandigheden; de glasvezelversterking maakt deze duimstok kouderesistent. Met een lengte van 2 meter valt deze duimstok onder EEG nauwkeurigheidsklasse III, wat een garantie is voor precisie bij elke meting.

      Een duurzame keuze voor elke professional
      De Sola HK 2/10W Duimstok staat bekend om zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met ingesloten, geharde scharnieren garandeert dit gereedschap een langdurige werking zonder het risico te lopen op plotselinge slijtage of beschadigingen. Deze ontwerpkeuze draagt niet alleen bij aan de algemene duurzaamheid maar vermindert ook de kans op meetfouten door garanderen van een stabiele meting bij elk gebruik. Een ander aspect waaruit zijn betrouwbaarheid blijkt, is de weerstand tegen lage temperaturen; iets wat niet onopgemerkt zal blijven bij professionals die onder strenge weersomstandigheden werken. Deze eigenschappen maken de Sola HK 2/10W Duimstok een veilige, betrouwbare keuze voor iedere professional die nauwkeurigheid en duurzaamheid boven alles stelt.

      Vandaag nog in huis: de Sola HK 2/10W Duimstok
      Besluit je vandaag voor deze duimstok te gaan, dan biedt onze webshop niet slechts een product, maar een belofte voor kwaliteit, precisie en tevredenheid. Met een snelle levering zorgen we ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op jouw nieuwe, essentiële gereedschap. Bovendien profiteer je bij ons van scherpe prijzen, waardoor kwaliteit niet ten koste hoeft te gaan van je portemonnee. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen bij je aankoop, om ervoor te zorgen dat je exact vindt wat je nodig hebt. Kies voor de Sola HK 2/10W Duimstok en maak van elke meettaak een succesvol project.

      Lengte (Product)

      2 m

      Meetlengte

      2 m

      EAN

      9002719018278

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.