usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola HK 2/10G Duimstok - kunststof - geel - 2m

Sola HK 2/10G Duimstok - kunststof - geel - 2m
10,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de veelzijdige Sola HK 2/10G Duimstok
      Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame duimstok, dan presenteert de Sola HK 2/10G zich als een uitstekende kandidaat. Deze duimstok, met een lengte en meetlengte van 2 meter, is vervaardigd uit 25% glasvezelversterkte polyamide in opvallend geel, waardoor hij zowel sterk als goed zichtbaar is. Elk van de 10 leden beschikt over een dubbele maatverdeling aan beide zijden, voor zowel centimeters als millimeters in zwart en decimeters in rood, waardoor je nauwkeurig en snel kunt meten. Wat deze duimstok echt onderscheidt, zijn de ingesloten geharde, verenstalen scharnieren en de verdekte scharnieren die niet alleen zorgen voor een duurzame werking, maar ook het aflezen vergemakkelijken. Dankzij de glasvezelversterking is hij ook nog eens bestand tegen kou, wat zijn veelzijdigheid vergroot. Of je nu een tegelzetter, elektricien, of iemand die gewoon een betrouwbare meettool nodig heeft bent, de Sola HK 2/10G Duimstok voldoet aan alle eisen van EG-nauwkeurigheidsklasse 3 en voegt daar een schepje bovenop met zijn unieke kenmerken.

      Veiligheid en duurzaamheid in je werkroutine
      De Sola HK 2/10G Duimstok gaat verder dan alleen maar meten; hij biedt de garantie op veiligheid en duurzaamheid. Met zijn constructie uit glasvezelversterkte polyamide, biedt deze duimstok niet alleen een hoge stabiliteit maar is ook bestand tegen de rigoureuze omstandigheden van diverse werkomgevingen. Dit maakt hem een onmisbaar gereedschap voor professionals zoals tegelzetters en elektriciens, maar ook voor iedereen die waarde hecht aan nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in metingen. De EG-nauwkeurigheidsklasse III garandeert precisie in je projecten, terwijl de ingesloten scharnieren ervoor zorgen dat die precisie consistent blijft, zelfs na langdurig gebruik. Daarnaast zorgt de speciale constructie ervoor dat de duimstok minder gevoelig is voor temperatuurschommelingen, wat bijdraagt aan zowel de betrouwbaarheid als de levensduur van het gereedschap. Met de Sola HK 2/10G investeer je in een betrouwbare partner voor al je meetbehoeften.

      Met één klik op weg naar precisie
      Wanneer je kiest voor de Sola HK 2/10G Duimstok van onze webshop, kies je niet alleen voor een topgereedschap, maar ook voor een service die jouw winkelervaring zo soepel en aangenaam mogelijk maakt. Met onze snelle levering heb je de duimstok in no time in handen, zodat je project geen onnodige vertraging oploopt. Bovendien, dankzij ons groot assortiment aan gereedschap, vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt op één plaats. Dit bespaart je het moeizame zoeken en vergelijken op verschillende sites. En mocht je vragen hebben, dan staat onze vriendelijke service klaar om je verder te helpen met deskundig advies. Dus, waarom wachten? Maak van precisie de standaard in al je projecten met de Sola HK 2/10G Duimstok, beschikbaar tegen scherpe prijzen. Met slechts enkele klikken ben je al een stap dichter bij een gereedschap dat zowel betrouwbaarheid als duurzaamheid belooft.

      Lengte (Product)

      2 m

      Meetlengte

      2 m

      EAN

      9002719018261

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.