usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola HK 1/4 W12 Timmermans duimstok - kunststof - wit - 1m

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

Sola HK 1/4 W12 Timmermans duimstok - kunststof - wit - 1m
8,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 53035401 Duimstok: nauwkeurigheid en duurzaamheid in één
      Ben jij een professional die waarde hecht aan precisie en duurzaamheid bij elk project? Dan introduceert de Sola HK 1/4 W12 Timmermans duimstok de perfecte compagnon voor jou. Deze 1 meter lange duimstok, vervaardigd uit 25% glasvezelversterkte polyamide, belooft niet alleen een wit canvas van mogelijkheden maar ook een uitzonderlijke robuustheid. Met de doorlopende cm/mm maatverdeling in zwart en decimeters in opvallend rood, is elk meetmoment zo nauwkeurig als maar kan, volgens de EEG nauwkeurigheidsklasse III. Voor timmermannen, tegelzetters, elektriciens, en professionals in staalconstructie, biedt deze duimstok met scharnieren voorzien van messing pen/ringen een duurzame werking. Bovendien, door de glasvezelversterking, kun je rekenen op een koude resistentie die geen enkel project in de kou laat staan.

      Veilig meten onder alle omstandigheden
      De Sola HK 1/4 W12 Timmermans duimstok doet meer dan alleen nauwkeurig meten; het biedt een betrouwbare partner in elke werkomgeving. Met zijn koude resistentie door de glasvezelversterking, ben jij verzekerd van een consistent presterende metgezel, zelfs onder de meest barre omstandigheden. De duimstok blijft ongeëvenaard in robuustheid dankzij zijn constructie uit 25% glasvezelversterkte polyamide, waardoor het perfect geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. De messing pen/ringen in de scharnieren garanderen een langdurige functionele staat, ondersteunend aan je werkzaamheden met een ongekende precisie en duurzaamheid. Kortom, de Sola HK 1/4 W12 is het gereedschap dat even hard werkt als jij, betrouwbaar in elke situatie.

      Meer dan alleen een duimstok
      Het bestellen van de Sola HK 1/4 W12 Timmermans duimstok bij onze webshop brengt je veel meer dan alleen een hoogwaardig meetinstrument. Je profiteert van onze snelle levering, waardoor je geen dag langer hoeft te wachten om met je nieuwe gereedschap aan de slag te gaan. Daarnaast bieden we een breed assortiment aan gereedschappen en hulpmiddelen die perfect aansluiten bij elk vakgebied, of je nu een timmerman, tegelzetter of elektricien bent. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je de beste deals krijgt zonder in te leveren op kwaliteit of service. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen met advies of antwoorden op je vragen. Kies voor gemak, kwaliteit en de beste deals: kies voor ons.

      Meetlengte

      1 m

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Lengte (Product)

      1 m

      EAN

      9002719019114

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster