usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola HK 1/4 G12 Timmermans duimstok - kunststof - geel - 1m

★★★★★

4.5 / 5

2 reviews

Sola HK 1/4 G12 Timmermans duimstok - kunststof - geel - 1m
7,99

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 53035101 Duimstok: de onmisbare partner voor elke vakman
      Deze Sola HK 1/4 G12 Timmermans duimstok is een echte must-have voor iedere professional, van timmerman tot elektricien, en iedereen daartussenin. Met zijn robuuste uitstraling in opvallend geel, is dit meetinstrument niet alleen makkelijk te vinden in je gereedschapskist, maar ook gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Gemaakt van 25% glasvezelversterkte polyamide, biedt het niet alleen een sterke constructie maar ook koude resistentie, ideaal voor werk in diverse omgevingen. Met vier leden uitgerust die aan beide zijden een doorlopende cm/mm maatverdeling in zwart en decimeteraanduiding in rood tonen, wordt nauwkeurigheid gegarandeerd. Nauwkeurigheid is verzekerd door te voldoen aan de EEG nauwkeurigheidsklasse III. De scharnieren met messing pen en ringen zorgen daarnaast voor een duurzame en soepele werking, zelfs na veelvuldig gebruik. Een kunststof duimstok van 1 meter, speciaal ontworpen om aan de hoge eisen van diverse professionals te voldoen.

      Zekerheid en duurzaamheid in elke maat
      Bij dit meetgereedschap draait alles om betrouwbaarheid en duurzaamheid. De combinatie van innovatieve materialen zoals glasvezelversterkte polyamide en de precisie van de metingen, gesymboliseerd door de EEG nauwkeurigheidsklasse III, maken de Sola HK 1/4 G12 Timmermans duimstok een betrouwbaar stuk gereedschap voor elke klus. De constructie met messing scharnieren zorgt ervoor dat zelfs na herhaaldelijk vouwen en ontvouwen, de duimstok soepel blijft werken. Deze eigenschappen maken het niet alleen een essentieel, maar ook een duurzaam instrument dat de test van tijd zal doorstaan. Dus, of je nu bezig bent met timmerwerk, tegelzetten of staalconstructies, je hebt een maatstok die net zo hard werkt als jij zelf.

      Waarom kiezen voor ons voor je nieuwe duimstok?
      De keuze voor ons voor je volgende Sola HK 1/4 G12 Timmermans duimstok betekent niet alleen dat je een topkwaliteit gereedschap in handen krijgt, maar ook dat je profiteert van ons groot assortiment en onze vriendelijke service. We begrijpen dat in de bouw elke seconde telt, daarom zorgen we voor snelle levering zodat je niet vertraging oploopt in je projecten. Bovendien staat onze service altijd voor je klaar, of je nu vragen hebt over een product of advies nodig hebt. Met scherpe prijzen en een uitgebreid aanbod ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschap wensen. Laat ons je helpen om je projecten naar een hoger niveau te tillen met de juiste gereedschappen.

      Meetlengte

      1 m

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Lengte (Product)

      1 m

      EAN

      9002719019091

    Reviews

    4.5 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster