usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola HB 2/10W Duimstok - hout - wit - 2m

Sola HB 2/10W Duimstok - hout - wit - 2m
4,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola HB 2/10W Duimstok
      Duik in de wereld van nauwkeurige metingen met de Sola HB 2/10W Duimstok, jouw nieuwe beste vriend voor elke klus die om precisie vraagt. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerd berkenhout en afgewerkt met een strakke, witte lak, belooft deze vouwduimstok niet alleen stijl, maar ook duurzaamheid en nauwkeurigheid. Met tien leden die dubbele maatverdeling in zwart en decimeteraanduiding in rood aan beide zijden bieden, kun je altijd vertrouwen op de duidelijkheid van je metingen. De UV-geharde beschermende, blanke laklaag voegt daar nog een schepje bovenop door de duimstok vochtbestendig en vuilafstotend te maken. Ideaal voor schilders, meubelmakers en iedereen die waarde hecht aan precisie in hun werk. De ingebouwde vermogensstalen scharnieren zorgen ervoor dat je duimstok soepel blijft werken, keer op keer.

      Veiligheid en betrouwbaarheid in elke vouw
      De Sola HB 2/10W Duimstok is niet alleen een toonbeeld van kwaliteit en precisie; hij is ook ontworpen met jouw veiligheid en de duurzaamheid van het product in gedachten. De scharnieren zijn verborgen en ingesloten met gehard staal, wat niet alleen zorgt voor een langere levensduur, maar ook bijdraagt aan een betere leesbaarheid van de maatverdeling. Dit slimme ontwerp beschermt tegen slijtage bij veelvuldig gebruik en maakt de duimstok betrouwbaar voor elke klus. Daarnaast is de duimstok uitgevoerd in EEG nauwkeurigheidsklasse III, wat betekent dat je op deze duimstok kunt vertrouwen voor al jouw metingen. Of je nu bezig bent met een fijne afwerking in de meubelmakerij of precisie nodig hebt bij schilderwerken, deze duimstok staat altijd paraat.

      Jouw klusgereedschap, slechts een klik verwijderd
      Waarom zou je nog wachten om de Sola HB 2/10W Duimstok in huis te halen? In onze webshop vind je dit essentiële gereedschap samen met een groot assortiment aan andere kwaliteitstools die je helpen om elke klus succesvol te klaren. En dat alles tegen scherpe prijzen! Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk aan de slag wilt en bieden daarom een snelle levering aan, zodat je niet lang op je nieuwe aanwinst hoeft te wachten. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Dus waarom zou je genoegen nemen met minder? Trakteer jezelf op de precisie en betrouwbaarheid van de Sola HB 2/10W Duimstok en maak vandaag nog je bestelling compleet!

      Lengte (Product)

      2 m

      Meetlengte

      2 m

      EAN

      9002719016915

      Artikelnummer

      142857

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.