usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola GR 120 Gradenboog - 120 x 80mm

Sola GR 120 Gradenboog - 120 x 80mm
30,59
23,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola GR 120 Gradenboog
      Ben je op zoek naar een gereedschap dat niet alleen betrouwbaar is maar ook van hoge kwaliteit? Dan ben je met de Sola GR 120 Gradenboog - 120 x 80mm aan het juiste adres. Dit staal, mat verchroomde juweeltje brengt precisie in elke hoek van jouw project. Of je nu in de staalconstructie zit, metaal bewerkt, meubels maakt of in de interieurbouw zit, deze gradenboog past perfect in jouw toolkit. Dankzij het variabel instelbare en vastzetbare mechanisme, geaccentueerd door de duimschroef, heb je altijd de gewenste hoek van 0 tot 180 graden onder controle. Zijn robuuste bouw garandeert dat je niet snel op zoek hoeft naar vervanging. Met een breedte van 80mm en duidelijk metrisch aangegeven afmetingen, is de Sola GR 120 niet alleen een praktisch maar ook een onmisbaar gereedschap voor precieze metingen.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij het gebruik van precisiegereedschap zoals de Sola GR 120 Gradenboog is veiligheid en duurzaamheid van essentieel belang. Dit slim ontworpen instrument met zijn variabele instellung zorgt ervoor dat elk project niet alleen met de grootste nauwkeurigheid maar ook met de hoogste veiligheidsnormen wordt uitgevoerd. De mat verchroomde afwerking beschermt niet alleen tegen de elementen maar maakt het ook eenvoudig te reinigen en onderhouden, waardoor de duurzaamheid wordt verlengd. Je kunt erop vertrouwen dat deze gradenboog jouw trouwe partner is in elk project, groot of klein, waarbij precisie en betrouwbaarheid van het grootste belang zijn. Investeer in gereedschap dat met je meegroeit en kies voor de betrouwbaarheid van de Sola GR 120.

      Eenvoudig bestellen met vertrouwen
      De Sola GR 120 Gradenboog - 120 x 80mm is niet alleen een topkeuze voor elke professional, maar ook het bestellen ervan is zo gepiept. Met ons uitgebreide assortiment vind je altijd wat je nodig hebt tegen scherpe prijzen. We weten dat tijd geld is, daarom zorgen wij voor een snelle levering direct naar jouw deur. Maak je geen zorgen over het maken van de juiste keuze; onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen met advies of antwoord op je vragen. Kies voor gemak, kwaliteit en zekerheid. Bestel jouw Sola GR 120 Gradenboog vandaag nog en ervaar het verschil dat echt professioneel gereedschap maakt.

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Breedte (Product)

      80 mm

      EAN

      9002719003557

      Artikelnummer

      142870

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.