usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola Big T 5 m Rolmaat - 5m x 19mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Sola Big T 5 m Rolmaat - 5m x 19mm
32,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de grenzeloze mogelijkheden met de Sola BigT Rolmaat
      Stel je voor dat je in het midden van een klus staat en elk detail moet kloppen. Je hebt een hulpmiddel nodig waarop je kunt vertrouwen voor nauwkeurige metingen, keer op keer. De Sola Big T 5 m Rolmaat is jouw antwoord. Met een lengte van 5 meter en een breedte van 19 millimeter biedt deze metrische meetwonder alles wat je nodig hebt om je projecten naar een hoger niveau te tillen. De rolbandmaat is bewerkt met een anti-reflecterende coating, waardoor hinderlijke glinsteringen tijdens het meten tot het verleden behoren. Gecombineerd met een onbreekbare behuizing in de kleuren rood en grijs, en een band met EEG nauwkeurigheidsklasse I, ben je klaar voor elke uitdaging. Of je nu in de bouw werkt, of precisiewerk in de industrie verricht, de Sola Big T Rolmaat wordt snel je nieuwe beste vriend.

      Veiligheid en precisie hand in hand
      Werken met gereedschap draait niet alleen om efficiëntie, maar ook om veiligheid en comfort. De Sola Big T 5 m Rolmaat blinkt uit op deze gebieden door zijn doordachte ontwerp. De automatische terugloop van de band verhoogt het gebruiksgemak en minimaliseert frustratie op het werk. De zelfcorrigerende eindhaak zorgt ervoor dat zelfs de kleinste foutmarges worden weggewerkt voor onberispelijke resultaten. Bovendien waarborgt de tweevoudige rem met vergrendeling dat de band op de gewenste lengte blijft, terwijl de ergonomische behuizing met de gepatenteerde, afneembare riemclip het comfort tijdens het dragen en gemak bij het opbergen verhoogt. Met deze rolmaat, die zowel duurzaamheid als betrouwbaarheid belichaamt, zijn onnauwkeurige metingen definitief verleden tijd.

      Waar vakmanschap en service elkaar ontmoeten
      Wanneer je kiest voor de Sola Big T 5 m Rolmaat, kies je niet alleen voor een uitstekend meetinstrument, maar ook voor de beste aankoopervaring. Met onze webshop profiteer je van snelle levering en scherpe prijzen, waardoor je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe gereedschap. Ons grote assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt, terwijl onze vriendelijke service betekent dat je bij ons altijd terechtkunt voor professioneel advies en ondersteuning. Maak vandaag nog de slimme keuze voor jouw toolkit en ervaar de kwaliteit van Sola samen met de ongeëvenaarde service van onze webshop.

      Magnetisch

      Nee

      Materiaal

      Kunststof, Staal

      Meetlengte

      5 m

      Breedte band rolmaat

      19 mm

      Inch of metrisch

      Metrisch

      EAN

      9002719014676

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster