usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola AZM 3 120 Blokwaterpas - magnetisch - 1200mm

Sola AZM 3 120 Blokwaterpas - magnetisch - 1200mm
Sola AZM 3 120 Blokwaterpas - magnetisch - 1200mm
Sola AZM 3 120 Blokwaterpas - magnetisch - 1200mm
Sola AZM 3 120 Blokwaterpas - magnetisch - 1200mm
Sola AZM 3 120 Blokwaterpas - magnetisch - 1200mm
80,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1823401 Waterpas: Waar precisie en kracht samenkomen
      Ontmoet de Sola AZM 3 120 Blokwaterpas, een meesterwerk van meetprecisie. Dit instrument is niet zomaar een waterpas; het is een toonbeeld van vakmanschap en betrouwbaarheid, ontworpen voor de professional die geen concessies doet aan kwaliteit. Vervaardigd uit robuust aluminium met een chique goud geanodiseerde afwerking, combineert het esthetiek met functionaliteit. De Sola AZM 3 120 is niet alleen licht maar ook verrassend sterk, met een profielgewicht van slechts 750 g/m. De afmetingen van 50 x 24 mm maken het zowel handig als handzaam. Maar wat dit instrument echt onderscheidt, zijn de sterke poolschoenmagneten en de breukvaste acrylglazen bloklibellen; een garantie voor een levenslange, nauwkeurige meting. Of je nu horizontaal of verticaal moet meten, de Sola AZM 3 120 met zijn horizontale libel met vergrotingslens en lichtplaatje, samen met twee verticale libellen, maakt elke klus een fluitje van een cent. De geïntegreerde groef en schokdempende eindkappen verhogen niet alleen het gebruikscomfort maar verzekeren ook de duurzaamheid van dit premium product. Voor meubelmakers, timmermannen of de enthousiaste doe-het-zelver, de Sola AZM 3 120 Blokwaterpas is de definitie van precisiegereedschap.

      Veiligheid en duurzaamheid in elk detail
      De Sola AZM 3 120 Blokwaterpas is ontworpen met jouw veiligheid en comfort in gedachten. De eenvoud van de bediening gaat hand in hand met de beveiligingsfuncties. De sterke magneten zorgen voor een betrouwbare bevestiging aan elk metaaloppervlak, waardoor je handen vrij zijn voor ander werk en het risico op ongelukken vermindert. De waterpas is niet alleen een meetinstrument; het is een getuige van je vakmanschap. De acrylglazen bloklibellen met vergrotingslens zorgen voor een moeiteloze aflezing, terwijl de schokdempende eindkappen de waterpas beschermen tegen de onvermijdelijke stoten en vallen. De Sola AZM 3 120 is bovendien compatibel met een breed scala van meetinstrumenten en gereedschappen, waardoor het een onmisbare aanvulling is op je gereedschapskist. Of je nu een professional bent of een hobbyist, dit instrument garandeert niet alleen nauwkeurige metingen maar ook een duurzaam en veilig gebruik voor de lange termijn.

      Ontdek de voordelen van online bestellen
      Kiezen voor de Sola AZM 3 120 Blokwaterpas betekent kiezen voor topkwaliteit. En wanneer je besluit dit meesterwerk aan je collectie toe te voegen via onze webshop, profiteer je van talloze voordelen. Met onze snelle levering en groot assortiment ben je er zeker van dat je snel aan de slag kunt met je volgende project. Ons veelzijdige aanbod aan gereedschappen betekent dat je alles wat je nodig hebt op één plek vindt, en dat tegen scherpe prijzen. Wij begrijpen dat elke klus zijn eigen uitdagingen kent, en daarom staat onze vriendelijke service altijd klaar om je van gratis professioneel advies te voorzien. Geen vraag is ons te veel. Dit is de perfecte kans om niet alleen je werk te verbeteren met de Sola AZM 3 120, maar ook om te genieten van het gemak en de voordelen van online winkelen.

      Meetlengte

      1.2 m

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      1200 mm

      Magnetisch

      Ja

      Aantal libellen

      3

      EAN

      9002719040705

      1x Sola AZM 3 120 Blokwaterpas

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.