usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola AZH 3 100 Stelwaterpas - 1000mm

Sola AZH 3 100 Stelwaterpas - 1000mm
Sola AZH 3 100 Stelwaterpas - 1000mm
Sola AZH 3 100 Stelwaterpas - 1000mm
Sola AZH 3 100 Stelwaterpas - 1000mm
Sola AZH 3 100 Stelwaterpas - 1000mm
38,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1051301 Waterpas - een gouden maatstaf voor precisie
      Of je nu timmerman, metselaar of bouwprof bent, je wilt gereedschap dat zowel robuust als nauwkeurig is. Dat is waar de Sola AZH 3 100 Stelwaterpas schittert. Met zijn goud geanodiseerde aluminium kokerprofiel en een profielgewicht van circa 690 g/m, brengt deze waterpas duurzaamheid en precisie samen in één stijlvol pakket. De afmetingen van ongeveer 50 x 24 mm maken het een handzaam en toch effectief instrument om ervoor te zorgen dat al je metingen kloppen. Maar het draait niet alleen om de looks; de functionaliteiten van de Sola waterpas spreken boekdelen. Met drie breukvaste acrylglazen bloklibellen – één horizontale met vergrotingslens en lichtplaatje en twee verticale voor comfortabel meten in elke positie – én schokdempende eindkappen, zet je elk project met vertrouwen op. De meetnauwkeurigheden van minder dan 0,5mm/m in normale positie en minder dan 0,75mm/m bij omslag garanderen dat elk detail precies is zoals het hoort.

      Een duurzame bondgenoot voor elk bouwproject
      Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de hoekstenen van elk goed stuk gereedschap. De Sola AZH 3 100 Stelwaterpas belichaamt deze kwaliteiten tot in de kern. Gemaakt met een aluminium kokerprofiel dat goud geanodiseerd is, biedt het niet alleen weerstand tegen roest maar draagt het ook bij aan een langere levensduur van het gereedschap. De schokdempende eindkappen beschermen tegen onvermijdelijke stootjes en valpartijen, wat essentieel is in de veeleisende wereld van bouw en timmerwerk. Met twee voetjes voor stabiliteit tijdens het meten en een comfortabel gebruik in elke situatie, bewijst deze waterpas zijn waarde op elke bouwplaats. De nauwkeurigheid lijdt niet onder het ruwe werk; normaal minder dan 0,5 mm/m en bij omslag minder dan 0,75 mm/m, zorgt ervoor dat je blindelings kunt vertrouwen op elk genomen maat.

      Shop slim, meet precis
      Het aanschaffen van de Sola AZH 3 100 Stelwaterpas bij onze webshop betekent dat je kiest voor kwaliteit mét comfort. Niet alleen bieden we een groot assortiment aan gereedschap, maar onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal vindt. Met de snelle levering is lang wachten op jouw essentiële gereedschap verleden tijd. Zo hou je meer tijd over om je te concentreren op wat echt belangrijk is - je projecten tot een succesvol einde brengen. Onze vriendelijke service, gecombineerd met de superieure kwaliteit van de Sola AZH 3 100 Stelwaterpas, maximeert niet alleen jouw efficiency op het werk, maar zorgt er ook voor dat elke meting, elke keer weer, precies goed is. Geef je gereedschapskist én je projecten een upgrade met de precisie en betrouwbaarheid van Sola.

      Meetlengte

      100 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      1000 mm

      Aantal libellen

      3

      EAN

      9002719000938

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.