usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola AZ 3 180 Blokwaterpas - 1800mm

Sola AZ 3 180 Blokwaterpas - 1800mm
Sola AZ 3 180 Blokwaterpas - 1800mm
Sola AZ 3 180 Blokwaterpas - 1800mm
Sola AZ 3 180 Blokwaterpas - 1800mm
Sola AZ 3 180 Blokwaterpas - 1800mm
100,39

Verwachte leverdatum

14-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de Sola 1169601 Waterpas: nauwkeurigheid in een stijlvol jasje
      Als je op zoek bent naar gereedschap dat niet alleen functioneel maar ook stijlvol is, dan is de Sola AZ 3 180 Blokwaterpas - 1800mm precies wat je nodig hebt. Met zijn robuuste aluminium kokerprofiel dat goud geanodiseerd is, combineert deze waterpas duurzaamheid met een vleugje finesse. Het profielgewicht van ongeveer 750 g/m en een afmeting van ca. 50 x 24 mm zorgt ervoor dat je een stevig stuk gereedschap in handen hebt dat gemakkelijk te hanteren is. Wat dit product echt doet opvallen zijn de breukvaste Acrylglazen bloklibellen; één horizontale met vergrotingslens en lichtplaatje voor betere zichtbaarheid in diverse lichtomstandigheden, en twee verticale libellen die het comfortabel maken om in elke positie te meten. Een geïntegreerde groef zorgt voor een betere grip, terwijl de schokdempende eindkappen het gereedschap beschermen tegen de onvermijdelijke stoten en vallen. Voor professionals zoals meubelmakers en timmerlieden, biedt deze aluminium waterpas met zijn lengte van 1800 millimeter (1,8 meter) een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

      Veilig en duurzaam meten, elke keer opnieuw
      De betrouwbaarheid van je meetinstrumenten is cruciaal, of je nu een doe-het-zelver bent of een professional. Daar komt de Sola AZ 3 180 Blokwaterpas - 1800mm bijzonder goed van pas. Deze waterpas is niet alleen ontworpen om duurzaam en robuust te zijn, maar ook om de meetnauwkeurigheid te garanderen, zowel bij normale metingen als bij het meten bij omslag. De nauwkeurigheid die je nodig hebt in je werk wordt gewaarborgd door drie zorgvuldig gekalibreerde libellen en speciale functies, zoals de vergrotingslens en het lichtplaatje. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op consistente resultaten, project na project, zonder je zorgen te maken over foutmarges. Bovendien beschermen de schokdempende eindkappen je waterpas tegen de dagelijkse slijtage, wat de levensduur van dit essentiële stuk gereedschap verlengt. Met dit betrouwbare meetinstrument in je gereedschapskist ben je klaar voor elke klus, groot of klein.

      Bestel nu voor topkwaliteit en service
      Tijd is geld, en we begrijpen dat je graag snel aan de slag gaat met je nieuwe Sola AZ 3 180 Blokwaterpas - 1800mm. Daarom zorgt onze webshop ervoor dat jouw bestelling razendsnel bij je wordt afgeleverd. Bovendien bieden we, dankzij ons uitgebreide assortiment, alles wat je nodig hebt voor jouw projecten onder één digitaal dak. En met onze scherpe prijzen hoef je niet dieper in de buidel te tasten dan nodig is. Of je nu een ervaren professional bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen met deskundig advies. Door deze waterpas bij ons te bestellen, kies je niet alleen voor kwaliteitsgereedschap, maar ook voor een winkelervaring die net zo vlekkeloos is als de metingen die je gaat doen.

      Meetlengte

      180 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      1800 mm

      Aantal libellen

      3

      EAN

      9002719009580

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.