usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola AZ 120 Blokwaterpas - 1200mm

Sola AZ 120 Blokwaterpas - 1200mm
Sola AZ 120 Blokwaterpas - 1200mm
Sola AZ 120 Blokwaterpas - 1200mm
Sola AZ 120 Blokwaterpas - 1200mm
Sola AZ 120 Blokwaterpas - 1200mm
41,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1161401 waterpas - Jouw nauwkeurige maat
      Als je een meubelmaker, timmerman of gewoonweg een doe-het-zelver bent die streeft naar precisie en kwaliteit, dan is de Sola AZ 120 Blokwaterpas - 1200mm dé tool die je in handen moet hebben. Met een robuust aluminium kokerprofiel dat goud geanodiseerd is voor extra bescherming en een gewicht van circa 750 g/m, biedt deze waterpas het ultieme evenwicht tussen duurzaamheid en handzaamheid. Het profiel heeft een afmeting van ongeveer 50 x 24 mm, waardoor het zowel stijf als gemakkelijk te hanteren is. De echte kers op de taart zijn de twee breukvaste acrylglazen bloklibellen, waarvoor een horizontale libel uitgerust met een vergrotingslens en lichtplaatje jouw werkzaamheden letterlijk en figuurlijk in een beter daglicht stelt. Daarnaast zorgt de verticale libel voor perfecte verticale metingen. Een geïntegreerde groef verbetert jouw grip, terwijl de schokdempende eindkappen jouw precisie-instrument beschermen tegen de onvermijdelijke schokken en stoten. De meetnauwkeurigheid is betrouwbaar zowel in normale positie als bij omslag, waardoor je altijd kunt vertrouwen op de Sola AZ 120 voor nauwkeurige metingen.

      Veilig en slim ontworpen voor langdurig plezier
      De Sola AZ 120 Blokwaterpas is niet alleen ontworpen om je werk makkelijker te maken, maar ook om lang mee te gaan. Dankzij het doordacht ontwerp met schokdempende eindkappen wordt je instrument beschermd tegen de ruwheid van bouwplaatsen of je werkplaats thuis. Dit betekent minder kans op beschadiging en een langere levensduur van de waterpas. Bovendien biedt de geïntegreerde groef niet alleen een betere grip, maar ook een hogere veiligheid tijdens gebruik. Dit slimme ontwerp helpt je om stevig vast te houden aan de waterpas, zelfs met bezwete handen of in lastige posities. Deze combinatie van duurzaamheid en gebruiksgemak maakt de Sola AZ 120 Blokwaterpas een betrouwbare metgezel voor al jouw projecten, groot of klein. Daarbij is de meetnauwkeurigheid iets waarop je elke keer weer kunt vertrouwen, wat bijdraagt aan jouw succesvolle projecten en de voldoening die daaruit volgt.

      De beste keuze is slechts een klik verwijderd
      Waarom zou je de Sola AZ 120 Blokwaterpas juist bij ons bestellen? Simpel! Naast dat je profiteert van een groot assortiment van hoogwaardig gereedschap, tik je de Sola AZ 120 op de kop tegen scherpe prijzen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een project op tijd te starten, daarom zorgen wij voor snelle levering van jouw gereedschap direct aan de voordeur. Bovendien staat vriendelijke service bij ons hoog in het vaandel; wij zijn er om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw projecten. De combinatie van scherpe prijzen, snelle levering, groot assortiment, en onze klantgerichte service maakt ons de ultieme bestemming voor al jouw gereedschap behoeften. Met de Sola AZ 120 Blokwaterpas in je gereedschapskist begin jij voortaan elk project met een voorsprong.

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Lengte waterpas

      1200 mm

      Meetlengte

      120 cm

      EAN

      9002719000273

      Artikelnummer

      143136

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.