usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola AV 60 Blokwaterpas - 600mm

Sola AV 60 Blokwaterpas - 600mm
Sola AV 60 Blokwaterpas - 600mm
Sola AV 60 Blokwaterpas - 600mm
Sola AV 60 Blokwaterpas - 600mm
Sola AV 60 Blokwaterpas - 600mm
24,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1110801 Waterpas - Nauwkeurigheid op elk niveau
      Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional op de bouwplaats, de Sola AV 60 Blokwaterpas - 600mm wordt jouw nieuwe beste vriend bij elke klus. Deze waterpas, gemaakt van een stevig aluminium kokerprofiel dat zilver geanodiseerd is, biedt niet alleen een slanke look maar staat vooral garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het profiel weegt circa 520 g/m, ideaal voor een stabiele grip en moeiteloos gebruik. Met een afmeting van ca. 50 x 21 mm is de Sola AV 60 handzaam en toch groot genoeg voor een nauwkeurige meting over langere oppervlakten. Deze waterpas is uitgerust met twee breukvaste Acrylglazen bloklibellen: één horizontale libel met een handige vergrotingslens en lichtplaatje en één verticale libel, zodat je in elke richting de precisie kunt waarborgen. De schokdempende eindkappen beschermen de waterpas tegen de harde realiteit van bouwplaatsen. Met zijn meetnauwkeurigheid, zowel normaal als bij omslag, laat deze waterpas jou nooit in de steek. Geschikt voor diverse werkzaamheden in en rond het huis, bouwplaatsen en voor de semi-professionele gebruiker, de Sola AV 60 - 600mm waterpas verheft jouw projecten naar een hoger niveau van precisie.

      Een rots in de branding - Veilig & duurzaam gereedschap
      Werken met de Sola AV 60 Blokwaterpas - 600mm betekent niet alleen dat je vertrouwt op precisie, maar ook op veiligheid en duurzaamheid. Het robuuste aluminium kokerprofiel, in combinatie met de schokdempende eindkappen, maakt deze waterpas bestendig tegen de dagelijkse stootjes en vallen. Zo blijft de nauwkeurigheid gewaarborgd, zelfs na intensief gebruik. De breukvaste Acrylglazen bloklibellen zijn ontworpen om helder en leesbaar te blijven, en de vergrotingslens zorgt ervoor dat je zelfs in minder ideale lichtomstandigheden jouw metingen perfect kunt uitvoeren. Deze eigenschappen maken de Sola AV 60 niet alleen een veilige keuze maar verzekeren ook een langere levensduur van jouw gereedschap. Betrouwbaarheid staat voorop; of je nu nieuwe kasten installeert, leidingen legt of een nieuwe veranda bouwt, deze waterpas ondersteunt je door dik en dun.

      Haal het meeste uit je klus - Kies voor efficiency en kwaliteit
      De Sola AV 60 Blokwaterpas - 600mm belichaamt niet alleen precisie en duurzaamheid maar is ook jouw toegangsticket tot een wereld waarin efficiëntie en kwaliteit domineren. Bestellen via onze webshop betekent dat je profiteert van snelle levering direct aan je deur, waarmee jij je projecten voortvarend en zonder vertraging kunt starten of voortzetten. Met ons breed assortiment aan gereedschappen en accessoires vind je altijd wat je zoekt tegen scherpe prijzen. Of je nu een doe-het-zelver bent die zijn huis wilt verbeteren, of een professional die op zoek is naar betrouwbare instrumenten, onze vriendelijke service en expertise staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij je keuze. Kies voor de Sola AV 60 - 600mm waterpas en til je projecten naar een niveau van nauwkeurigheid en kwaliteit waar je nog lange tijd trots op kunt zijn.

      Meetlengte

      60 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      600 mm

      Aantal libellen

      2

      EAN

      9002719000341

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.