usp1
usp2
usp3

NL

FR

Rhodius 303054 Alphaline I DG50 Diamantdoorslijpschijf - 125 x 22,23 x 5mm - Tegels/Keramiek

Rhodius 303054 Alphaline I DG50 Diamantdoorslijpschijf - 125 x 22,23 x 5mm - Tegels/Keramiek
10,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Rhodius Alphaline I DG50 Diamantdoorslijpschijf - Een revolutie in snijtechniek

      Ontmoet de Rhodius Alphaline I DG50 Diamantdoorslijpschijf, een ware revolutie in snijtechniek, speciaal ontworpen voor professionals en doe-het-zelvers die verlangen naar precisie en duurzaamheid. Bij dit topproduct draait alles om de perfecte combinatie van kwaliteit en performance bij het werken met keramiek en tegels. Met een schijfdiameter van 125 millimeter is deze diamantschijf jouw betrouwbare partner voor nauwkeurige snedes, terwijl de schijfdikte van 1 millimeter garant staat voor een ongeëvenaarde precisie. De asgatmeting van 22,23 millimeter zorgt ervoor dat deze schijf perfect past op compatibele Rhodius machines, wat de algehele gebruikservaring alleen maar verbetert. Rhodius, bekend om zijn passie voor kwaliteit en innovatie, heeft met de Alphaline I DG50 een product geschapen dat uitblinkt in functionaliteit en levensduur.

      Elk Detail Telt: Veiligheid en Gebruik

      De Rhodius Alphaline I DG50 is meer dan alleen een snijgereedschap; het is een toonbeeld van hoe veiligheid en efficiëntie hand in hand gaan. Dankzij de schijfdikte en segmenthoogte is de schijf niet alleen perfect voor materialen als keramiek en tegels, maar biedt het ook een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. De schijf is speciaal ontworpen met de gebruiksvriendelijkheid van Rhodius machines in gedachten, waardoor het wisselen van gereedschappen soepel en veilig gebeurt. Dit maakt de diamantschijf toegankelijk en uiterst geschikt voor elke klusser die zich toelegt op nauwkeurig werk. Het resultaat? Een efficiënte, veilige en bovenal kwalitatieve werkervaring voor ieder project.

      Waarom kiezen voor Fixami?

      Kiezen voor de Rhodius Alphaline I DG50 bij Fixami betekent kiezen voor een ongekende snijprestatie op het gebied van keramiek en tegels. Deze diamantschijf belichaamt de perfectie waar Rhodius om bekend staat. En bij Fixami garanderen we niet alleen een breed assortiment van topkwaliteit gereedschap tegen scherpe prijzen, maar ook deskundig advies en snelle levering. Hiermee onderscheiden we ons als jouw vertrouwde partner voor al je gereedschapswensen en -behoeften. Waarom nog wachten? Maak ook jouw projecten beter met gereedschap van topkwaliteit, aangeboden door Fixami.

      Geschikt voor type machine

      Rhodius

      Asgat meting

      22.23 mm

      Schijfdikte

      1 mm

      Geschikt voor materiaal

      Keramiek, Tegels

      Hoogte (Product)

      5 mm

      Aantal stuks

      1

      Segment hoogte

      5 mm

      Breedte zaagblad

      125 mm

      Schijven diameter

      125

      EAN

      4011890054079

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.