usp1
usp2
usp3

NL

FR

Redbrick Slate Werkschoen - S3 - Laag - Maat 44

Redbrick Slate Werkschoen - S3 - Laag - Maat 44
84,99

Verwachte leverdatum

05-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de robuuste Redbrick Slate Werkschoen

      Als je nieuw bent in de wereld van werkschoenen en op zoek naar een paar dat zowel robuust als stijlvol is, dan introduceren we je graag aan de Redbrick Slate. Deze werkschoen is niet alleen een lust voor het oog met zijn strakke zwartgrijze design, maar biedt ook een ongekende veiligheid op de werkplek. Voldoend aan de S3-veiligheidsklasse, betekent dat deze schoenen je voeten optimale bescherming bieden tegen diverse werkvloerrisico’s. Het gebruik van hoogwaardig leer garandeert duurzaamheid en een comfortabele fit, wat essentieel is tijdens lange werkdagen. Bovendien, de zool gemaakt van kevlar - gekend voor zijn extreme stevigheid en bescherming tegen penetratie - verzekert dat je voeten beschermd zijn tegen mogelijke gevaren. Met maat 44 en een laag model zijn de Redbrick Slate werkschoenen ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw werkbehoeften, ongeacht de sector waarin je werkzaam bent.

      Veilig en stijlvol aan de slag

      Veiligheidsschoenen zijn essentieel voor een veilige werkomgeving, maar dat betekent niet dat ze niet stijlvol kunnen zijn. De Redbrick Slate werkschoenen bewijzen dat veiligheid en stijl hand in hand kunnen gaan. Hun unisex ontwerp zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht het geslacht, zich zelfverzekerd en beschermd kan voelen tijdens het werk. Daarbij is de duurzaamheid van deze schoenen ongeëvenaard, dankzij het gebruik van topkwaliteit leer en een zool van kevlar. Deze elementen zorgen voor een langdurige bescherming en comfort, essentieel voor die lange werkdagen. Het belang van het dragen van de juiste werkschoenen kan niet onderschat worden; ze vormen een cruciale basis voor je veiligheid op de werkplek. Met de Redbrick Slate kies je voor een betrouwbare partner die je niet alleen beschermt tegen externe risico's, maar ook zorgt voor een aangenaam draagcomfort.

      Voordelen van online bestelling

      In de hedendaagse snelle wereld is gemak belangrijk, en dat geldt ook voor het bestellen van werkschoenen. Het online kopen van de Redbrick Slate werkschoenen brengt tal van voordelen met zich mee. Ten eerste, profiteer je van een snelle levering, wat betekent dat jouw nieuwe paar werkschoenen binnen de kortste keren klaarstaan om gedragen te worden. Daarnaast geniet je ook van onze vriendelijke service, waarbij we altijd klaarstaan om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte maat of beantwoorden van welke vraag dan ook. Bij ons vind je niet alleen de Redbrick Slate maar een groot assortiment aan werkschoenen en andere werkgerelateerde producten, allemaal tegen scherpe prijzen. Of je nu voor het eerst werkschoenen koopt of al ervaren bent, bij ons is het eenvoudig om precies te vinden wat je nodig hebt voor jouw veiligheid en comfort op de werkvloer. Kies voor het gemak van online bestellen en de zekerheid van kwaliteit en service.

      Veiligheidsklasse

      S3

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat Fashion

      44

      Kleurnaam

      Zwartgrijs

      Model werkschoen

      Laag

      Maat

      44

      Geslacht

      Unisex

      EAN

      5607258011953

      1x Redbrick Slate

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.