usp1
usp2
usp3

NL

FR

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 44

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 44
85,89

Verwachte leverdatum

30-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Redbrick Onyx: Jouw Partner op de Werkvloer

      Wanneer je op zoek bent naar de perfecte balans tussen stijl en veiligheid voor op het werk, sta je met de Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 44 sterk in je schoenen. Deze unisex werkschoenen combineren een modern, strak design met de robuustheid en bescherming die essentieel zijn op de werkplek. Vervaardigd uit topkwaliteit zwart leer, biedt de Onyx een duurzame oplossing voor de modebewuste professional. Dankzij de S3-veiligheidsnorm ben je beschermd tegen penetratie van scherpe objecten en biedt het hoge model extra ondersteuning rondom de enkels. Of je nu ingezet wordt op een bouwplaats, in een magazijn werkt of een klus thuis aanpakt, de Redbrick Onyx werkschoen maakt je outfit compleet terwijl je comfortabel en veilig aan de slag gaat.

      Veiligheid en Duurzaamheid: Prioriteit nummer Één

      Veilig op het werk staan betekent niet alleen het vermijden van ongelukken maar ook zorgen voor uitrusting die de tand des tijds doorstaat. De Redbrick Onyx is hierop geen uitzondering; dit paar geeft niet alleen prioriteit aan jouw veiligheid met zijn S3-classificatie maar zet ook een nieuwe standaard in duurzaamheid binnen de werkschoenenmarkt. Deze schoenen zijn ontworpen om lange werkdagen te doorstaan: van het hoogwaardige leer dat naadloos om je voeten past tot het doordachte ontwerp dat extra bescherming biedt waar dat nodig is. Daarbij komt ook de zorg voor je voeten; dankzij de comfortabele pasvorm verminder je het risico op blaren en andere voetongemakken die lange werkdagen kunnen verstoren. De Redbrick Onyx werkschoenen vertegenwoordigen een slimme investering voor iedereen die waarde hecht aan veiligheid, duurzaamheid en stijl.

      Online Bestellen: Snel, Eenvoudig, en Voordelig

      Waarom zou je de deur uitgaan als je de Redbrick Onyx werkschoenen gemakkelijk online kunt bestellen? Bij ons profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een snelle levering direct aan je voordeur of werkplek. Daarbovenop komt het gemak van een ruim assortiment, waarbij je keuze hebt uit diverse maten en modellen om precies te vinden wat je zoekt. Het online kopen van werkschoenen betekent ook dat je kan vertrouwen op een vriendelijke service van onze specialisten, die klaarstaan om al je vragen te beantwoorden en je advies te geven over het beste product voor jouw behoeften. Kies voor het gemak en de zekerheid van online shoppen, en geniet van de voordelen die onze webshop je biedt. Zo wordt het kiezen van je volgende paar werkschoenen een fluitje van een cent.

      Schoenmaat

      44

      Veiligheidsklasse

      S3

      Kleurnaam

      Zwart

      Materiaal

      Leer

      Maat Fashion

      44

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258007482

      1x Redbrick Onyx Werkschoen

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.