usp1
usp2
usp3

NL

FR

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 43

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 43
85,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Redbrick Onyx Werkschoenen

      Zoek je naar een combinatie van veiligheid, stijl en duurzaamheid in werkschoenen? De Redbrick Onyx Werkschoen is dan zeker jouw ideale partner. Geschikt voor iedereen die in een uitdagende omgeving werkt, biedt deze werkschoen een optimale bescherming en comfort. Deze schoen, met zijn stoere zwarte kleur en vervaardigd uit hoogwaardig leer, is ontworpen om lang mee te gaan. De stevige Kevlar zool beschermt je tegen scherpe objecten, terwijl het hoge model in maat 43 zorgt voor een uitstekende pasvorm. De veiligheidsklasse S3 betekent ook dat de schoen voldoet aan de strenge veiligheidseisen, waaronder bescherming tegen penetratie en waterabsorptie. Of je nu in de bouw, industrie of een andere sector werkzaam bent, deze werkschoenen staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

      Gegarandeerd veilig en duurzaam aan het werk

      Wanneer veiligheid jouw prioriteit is, bieden de Redbrick Onyx Werkschoenen een solide basis. Met de hoogste normen van bescherming in het achterhoofd ontworpen, zorgen deze schoenen ervoor dat jij altijd beschermd blijft tegen de risico's van jouw werk. Zoals scherpe objecten en vocht worden zonder moeite afgeweerd dankzij de Kevlar zool en waterbestendige eigenschappen. Omdat duurzaamheid net zo belangrijk is, ben je verzekerd van een lange levensduur door het gebruik van kwaliteitsleer. Bovendien bevordert de comfortabele pasvorm jouw werkefficiëntie door het bieden van steun en gemak aan jouw voeten tijdens lange werkdagen. Met deze werkschoenen maak je dus niet alleen een veilige, maar ook een duurzame keuze voor jouw werkuitrusting.

      Waarom online bestellen een slimme zet is

      Kiezen voor de Redbrick Onyx Werkschoenen is een slimme keuze voor elke professional. En wat maakt deze keuze nog slimmer? Ze online bestellen! Bij de aanschaf van deze werkschoenen online profiteer je van snelle levering en scherpe prijzen. Zo hoef je niet lang te wachten om jouw werkuitrusting compleet te maken en ben je verzekerd van een competitive prijs. Bovendien geeft het brede assortiment jou de vrijheid om te kiezen uit verschillende maten en modellen die het beste bij jouw werk en stijl passen. Dankzij de vriendelijke service kun je altijd rekenen op hulp en advies bij het maken van de juiste keuze. Dit alles maakt de online aankoop van de Redbrick Onyx Werkschoenen niet alleen gemakkelijk, maar ook een veilige en betrouwbare beslissing voor jouw bescherming op de werkvloer.

      Schoenmaat

      43

      Veiligheidsklasse

      S3

      Kleurnaam

      Zwart

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat Fashion

      43

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258007475

      1x Redbrick Onyx Werkschoen

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.