usp1
usp2
usp3

NL

FR

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 41

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 41
89,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Redbrick Onyx Werkschoen

      De Redbrick Onyx werkschoen combineert een stijlvol design met ongekende veiligheid, perfect voor ieder die een professionele en betrouwbare werkschoen zoekt. Deze hooggesloten schoen in maat 41 is ontworpen met oog voor comfort en duurzaamheid, gemaakt van hoogwaardig leer voor een perfecte pasvorm die lang meegaat. De kevlar zool biedt niet alleen excellente bescherming tegen scherpe voorwerpen maar zorgt ook dat je voeten droog blijven, dankzij de waterbestendige eigenschappen. In de veiligheidsklasse S3 voldoet deze werkschoen aan alle essentiële veiligheidseisen zoals een veiligheidsneus en anti-perforatiezool, essentieel voor het zwaardere werk. Met de Redbrick Onyx aan je voeten stap je elke werkdag vol vertrouwen en comfort in, wat je beroep ook is.

      Veilig en Duurzaam Werken, Elke Dag

      Een veilige werkomgeving begint bij goede uitrusting, en de Redbrick Onyx werkschoen is hier het perfecte voorbeeld van. De combinatie van leer en kevlar in deze schoen garandeert een lange levensduur zonder aan veiligheid in te boeten. Of je nu werkt in de bouw, logistiek, of in een fabriek, deze schoenen bieden superieure bescherming tegen gevaarlijke situaties zoals vallende voorwerpen en scherpe materialen. De hoge modelvorming biedt extra ondersteuning rondom de enkel, wat essentieel is voor werkzaamheden waarbij je veel beweegt. Zo kun je zorgeloos aan je dag beginnen, wetende dat je voeten goed beschermd zijn in elke omstandigheid. Draag zorg voor je voeten met Redbrick Onyx, en focus op wat echt belangrijk is: jouw werk.

      Voordelen van Online Bestellen bij Fixami

      Het online bestellen van je Redbrick Onyx werkschoenen biedt meerdere voordelen, zoals een snelle levering direct aan je deur en toegang tot een groot assortiment aan gereedschap en werkkleding. Bij Fixami begrijpen we dat tijd kostbaar is, daarom zorgen we ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou arriveert. Nog een voordeel is dat je op je gemak door onze webshop kunt struinen, zonder de deur uit te moeten gaan. Vind de perfecte werkschoenen, gereedschap en meer, allemaal tegen scherpe prijzen en met de zekerheid van onze vriendelijke service. Aarzel dus niet en maak jouw werkervaring comfortabeler en veiliger met de Redbrick Onyx werkschoen, gemakkelijk en snel besteld bij Fixami.

      Veiligheidsklasse

      S3

      Kleurnaam

      Zwart

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat Fashion

      41

      Geslacht

      Unisex

      Maat

      41

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258007451

      1x Redbrick Onyx Werkschoen

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster