usp1
usp2
usp3

NL

FR

Redbrick Onyx Hydratec Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 44

Redbrick Onyx Hydratec Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 44
99,99

Verwachte leverdatum

08-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Redbrick Onyx Hydratec: Stevige werkschoenen voor elke professional

      Als je op zoek bent naar werkschoenen die zowel veilig als comfortabel zijn, dan biedt Redbrick met de Onyx Hydratec een uitstekende keuze. Deze unisex werkschoen, uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, is speciaal ontworpen om je voeten de hele dag door te beschermen en te ondersteunen.

      De Onyx Hydratec is gemaakt van duurzaam leer, wat zorgt voor een lange levensduur en een robuuste uitstraling. De schoenen zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge S3 veiligheidsklasse, wat betekent dat ze niet alleen een beschermende neus hebben, maar ook een kevlar tussenzool die je voeten beschermt tegen penetratie van scherpe voorwerpen.

      Het hoge model van de werkschoen biedt extra bescherming en steun rondom de enkels, wat essentieel is als je veel beweegt of op ongelijke oppervlakken werkt. Met maat 44 bieden deze werkschoenen een comfortabele pasvorm voor de professional die op zoek is naar betrouwbare voetbescherming.

      Kies voor de Redbrick Onyx Hydratec als je een werkschoen wilt die niet alleen veiligheid biedt, maar ook een moderne uitstraling heeft. Deze schoenen passen bij elke werkoutfit en zorgen ervoor dat je elke werkdag met vertrouwen tegemoet kunt zien.

      Veiligheidsklasse

      S3

      Kleurnaam

      Zwart

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat Fashion

      44

      Maat

      44

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      8713458000905

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.