usp1
usp2
usp3

NL

FR

Redbrick Granite Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 47

Redbrick Granite Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 47
94,99
89,99

Verwachte leverdatum

08-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Redbrick Granite: Stevige Werkschoenen voor Elke Klus

      Als je op zoek bent naar een paar betrouwbare en stevige werkschoenen, dan heb je met de Redbrick Granite de juiste keuze gemaakt. Deze unisex werkschoenen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol met hun hoofdkleur in grijs, wat ze een moderne en veelzijdige uitstraling geeft.

      Deze hoge werkschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm. Je voeten blijven goed beschermd dankzij de veiligheidsklasse S3, wat inhoudt dat de schoenen onder meer voorzien zijn van een beschermende neus en een penetratiebestendige tussenzool.

      Een bijzonder kenmerk van de Redbrick Granite is de kevlar zool. Kevlar is bekend om zijn sterke en snijbestendige eigenschappen, wat betekent dat je voeten extra beschermd zijn tegen scherpe voorwerpen die je onverhoopt op de werkvloer tegenkomt.

      Deze werkschoenen zijn beschikbaar in maat 47, wat correspondeert met de Fashion maat 47, en zijn daarmee geschikt voor de grotere voeten. Het hoge model biedt extra bescherming en ondersteuning rond de enkels, wat essentieel is voor werkzaamheden waarbij je veel moet lopen of staan.

      Met de Redbrick Granite werkschoenen ga je dus veilig en comfortabel aan het werk, ongeacht de uitdagingen die je tijdens je werkdag tegenkomt.

      Kleurnaam

      Grijs

      Veiligheidsklasse

      S3

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat Fashion

      47

      Maat

      47

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258012127

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.