usp1
usp2
usp3

NL

FR

Redbrick Granite Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 44

Redbrick Granite Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 44
87,79

Verwachte leverdatum

29-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Redbrick Granite: Stevige en Stijlvolle Werkschoenen voor Elke Klus

      Als je op zoek bent naar een paar betrouwbare werkschoenen die niet alleen veiligheid bieden, maar ook nog eens goed staan, dan zijn de Redbrick Granite werkschoenen precies wat je nodig hebt. Deze unisex werkschoenen, uitgevoerd in een stijlvolle grijze kleur, combineren functionaliteit met een modern design.

      De Redbrick Granite is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort tijdens lange werkdagen. De schoenen vallen onder veiligheidsklasse S3, wat betekent dat ze beschikken over een aantal essentiële veiligheidskenmerken. Zo zijn ze bijvoorbeeld uitgerust met een stevige kevlar zool die niet alleen bescherming biedt tegen scherpe objecten, maar ook zorgt voor een goede grip en stabiliteit.

      Deze werkschoenen zijn ontworpen om jouw voeten te beschermen en tegelijkertijd een professionele uitstraling te geven. Met maat 44 en een hoog model bieden ze optimale ondersteuning aan je enkels, wat extra belangrijk is als je veel beweegt of op ongelijke oppervlakken werkt.

      Kies voor de Redbrick Granite werkschoenen en ga elke werkdag opnieuw veilig en comfortabel aan de slag. Met deze schoenen aan je voeten ben je klaar voor elke uitdaging die op je pad komt.

      Schoenmaat

      44

      Kleurnaam

      Grijs

      Veiligheidsklasse

      S3

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat Fashion

      44

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258012097

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.