usp1
usp2
usp3

NL

FR

Redbrick Granite Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 42

Redbrick Granite Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 42
87,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Stevig en stijlvol aan het werk met Redbrick Granite Werkschoenen

      Als je op zoek bent naar een paar betrouwbare werkschoenen die zowel veiligheid als comfort bieden, dan zit je goed met de Redbrick Granite Werkschoen in maat 42. Deze unisex werkschoen is uitgevoerd in een stijlvolle grijze kleur en is gemaakt van duurzaam leer, wat zorgt voor een lange levensduur en een robuuste uitstraling.

      De Redbrick Granite is niet alleen een lust voor het oog, maar ook ontworpen met jouw veiligheid in gedachten. De schoen valt binnen de S3 veiligheidsklasse, wat betekent dat het niet alleen een stalen neus heeft, maar ook een kevlar tussenzool. Deze combinatie beschermt je voeten tegen scherpe voorwerpen en de impact van vallende objecten.

      De hoge model werkschoen biedt extra ondersteuning rondom je enkels, wat ideaal is als je veel moet lopen of staan tijdens je werk. Het leer is stevig, maar zal na verloop van tijd zich vormen naar je voet, waardoor het draagcomfort alleen maar toeneemt.

      Met de Redbrick Granite Werkschoen in maat 42 ga je dus niet alleen veilig, maar ook comfortabel en in stijl aan de slag. Perfect voor de professional die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

      Schoenmaat

      42

      Kleurnaam

      Grijs

      Maat Fashion

      42

      Veiligheidsklasse

      S3

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258012073

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.