usp1
usp2
usp3

NL

FR

Qlima R 8128 S C Petroleumkachel - 2850W

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Qlima R 8128 S C Petroleumkachel - 2850W
256,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Qlima R 8128 S C Werkplaatskachels: warmte waar je op kunt rekenen
      Zoek je een betrouwbare warmtebron voor je werkplek of garage? De Qlima R 8128 S C Petroleumkachel is dan precies wat je nodig hebt! Met een robuust opgenomen vermogen van 2850 Watt en een indrukwekkend bereik van 105 vierkante meter, laat deze kachel je nooit in de kou staan. Of het nu om een ruime werkplaats of een middelgrote garage gaat, deze compacte en lichte kachel krijgt elke ruimte razendsnel op temperatuur. En het mooiste? Voor de ontsteking heb je noch een stopcontact, noch lucifers nodig – een simpele druk op de knop is voldoende. De innovatieve dubbelglasverbranding zorgt bovendien voor een efficiënte warmtespreiding, terwijl de lange levensduur van de kous samen met een brandduur van 17 uur zorgen voor minder onderbrekingen en bijvullingen.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Bij het ontwerpen van de Qlima R 8128 S C stonden veiligheid en duurzaamheid centraal. Uitgerust met een geavanceerd vonkontstekingssysteem, vereist de kachel vrijwel geen onderhoud en is ontsteken een fluitje van een cent. De aanwezigheid van een CO2-functie, omvalbeveiliging en de 'safe top' draagt bij aan een veilige werkomgeving, terwijl de dubbelglasverbranding voor een propere en efficiënte brandstofverbranding zorgt. Dit alles maakt de Qlima R 8128 S C een ideale warmtebron die niet alleen betrouwbaar en snel op temperatuur is maar ook nog eens langdurig mee gaat - een slimme keuze voor elke professional of doe-het-zelver die waarde hecht aan kwaliteit en veiligheid.

      Waar wacht je nog op?
      Als je overtuigd bent van de kwaliteiten van de Qlima R 8128 S C Petroleumkachel, wacht dan niet langer en bestel hem vandaag nog in onze webshop. Profiteer van onze snelle levering en zorg ervoor dat je nooit meer in de kou hoeft te staan tijdens je werk. Met ons groot assortiment aan kwaliteitsgereedschap en accessoires vind je altijd wat je nodig hebt tegen scherpe prijzen. En mocht je hulp nodig hebben bij het maken van je keuze, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om je met raad en daad bij te staan. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor de efficiëntie en betrouwbaarheid van de Qlima R 8128 S C, samen met de vele voordelen van bestellen bij onze webshop.

      Verwarmend vermogen

      105 W

      Brandduur

      17

      Bereik

      105 m²

      Opgenomen vermogen

      2850 W

      EAN

      8713508778624

      1x Qlima SRE 8040 C Werkplaatskachel

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster