usp1
usp2
usp3

NL

FR

Qlima A 68 Luchtreiniger - 68m3

Qlima A 68 Luchtreiniger - 68m3-image
Qlima A 68 Luchtreiniger - 68m3-image
Qlima A 68 Luchtreiniger - 68m3-image
Qlima A 68 Luchtreiniger - 68m3-image
Qlima A 68 Luchtreiniger - 68m3-image
Qlima A 68 Luchtreiniger - 68m3-image
Outlet
120,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Ontdek de frisse wind met de Qlima A 68 Luchtreiniger
   Wanneer frisse lucht geen optie is, maar een noodzaak, biedt de Qlima A 68 uitkomst. Stel je voor: een huis waar zuivere lucht geen luxe is, maar de standaard. Met een opgenomen vermogen van slechts 50 Watt, transformeert deze luchtreiniger jouw leefruimte naar een oase van frisheid. De indrukwekkende capaciteit om 166 kubieke meter lucht per uur te verplaatsen betekent een ongeëvenaarde efficiëntie in ruimtes tot 68 vierkante meter. De Qlima A 68 is niet zomaar een luchtreiniger. Het is een belofte voor een beter binnenklimaat. Of je nu kampt met allergieën, astma of simpelweg gesteld bent op de zuiverste lucht; deze companion is er voor je. Door het geavanceerde HEPA-filter gecombineerd met een koolstoffilter en UV-filter, worden pollen, stofdeeltjes, allergenen en geurtjes niet alleen gevangen maar ook geneutraliseerd. En met de toevoeging van de ionisator wordt elke hoek van de ruimte bereikt, met gezuiverde, frisse lucht als resultaat.

   Veilig, duurzaam en ongekend betrouwbaar
   De Qlima A 68 gaat verder dan alleen het reinigen van de lucht. Hij staat symbool voor een gezondere leefomgeving en draagt bij aan jouw welzijn zonder impact op het milieu. Dit slim ontworpen apparaat werkt niet alleen uiterst efficiënt met een laag energieverbruik; het staat ook voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. De luchtreiniger is ontwikkeld met het oog op jarenlang probleemloos gebruik. Door de combinatie van het drielaags filter en ingebouwde ionisator werkt de Qlima A 68 notoir efficiënt tegen de kleinste deeltjes en geurtjes. Dit maakt het apparaat niet alleen geweldig voor jouw gezondheid maar ook voor de gezondheid van onze planeet. De Qlima A 68 is stil in gebruik, waardoor je nauwelijks merkt dat het apparaat de klok rond aan het werk is om jou en je dierbaren te beschermen tegen onzuivere lucht.

   Waarom de Qlima A 68 ideaal is voor jou
   Het besluit om de Qlima A 68 luchtreiniger in huis te halen, is een stap richting een gezondere leefomgeving. En waar kun je beter deze stap zetten dan hier bij ons? Met snelle levering en een groot assortiment ben je verzekerd dat jouw keuze voor een schoner en gezonder huis niet alleen een goede, maar ook een snelle keuze is. Bovendien, met onze scherpe prijzen krijg je niet alleen topkwaliteit, maar ben je ook verzekerd van een geweldige deal. Wij begrijpen dat een schone lucht belangrijk is; daarom streven we ernaar om je niet alleen te voorzien van de beste producten maar ook van vriendelijke service die je met een glimlach achterlaat. Kies voor de Qlima A 68 en adem diep in - de rest regelen wij.

   Werkt op

   Netstroom

   Opgenomen vermogen

   50 W

   Maximaal te ontvochtigen oppervlakte

   68 m²

   Luchtverplaatsing

   166 m³/h

   Maximaal geluidsniveau

   Stil - 0 t/m 60 dB

   Verrijdbaar

   Nee

   Met ionisator

   Ja

   EAN

   8713508778617

   Artikelnummer

   314904

   Gewicht (Product)

   4.5 kg

   Hoogte (Product)

   58 cm

   Breedte (Product)

   22 cm

   Lengte (Product)

   18 cm

   1x Qlima A 68 Luchtreiniger

  Documenten

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.