usp1
usp2
usp3

NL

FR

Oxxa 51-292 X-Pro-Flex AIR Werkhandschoenen - 9/L - Extra ventilerend

Oxxa 51-292 X-Pro-Flex AIR Werkhandschoenen - 9/L - Extra ventilerend
6,79
5,99

Verwachte leverdatum

03-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Oxxa X-Pro-Flex AIR: Ademend comfort voor elke klus

      Als professional weet je dat goede werkhandschoenen onmisbaar zijn voor elke klus. De Oxxa X-Pro-Flex AIR werkhandschoenen zijn ontworpen om jouw handen te beschermen en tegelijkertijd comfort te bieden, zelfs tijdens de langdurige werkzaamheden. Deze handschoenen uit de allround categorie zijn gemaakt van stevig nylon en bieden een uitstekende grip en behendigheid.

      De zwarte kleur met grijze accenten geeft de handschoenen een moderne en professionele uitstraling. Het unieke aan de Oxxa 51-292 X-Pro-Flex AIR is dat ze extra ventilerend zijn. Dit betekent dat je handen koel en droog blijven, wat vooral handig is in warme werkomstandigheden of bij intensief gebruik.

      De maat 9/L van deze werkhandschoenen zorgt ervoor dat ze goed aansluiten op je handen, waardoor je de precisie behoudt die je nodig hebt voor fijn werk. Oxxa staat bekend om hun kwalitatieve werkhandschoenen, en dit model is geen uitzondering. Met de Oxxa X-Pro-Flex AIR werkhandschoenen ben je klaar voor elke uitdaging die op je pad komt.

      Kleurnaam

      Zwart Grijs

      Type handschoen

      Allround

      Materiaal

      Nylon

      Maat

      9/L

      EAN

      8718249041020

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.