usp1
usp2
usp3

NL

FR

Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen - 9/L

Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen - 9/L
5,99

Verwachte leverdatum

03-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Oxxa X-Pro-Flex: Veelzijdige werkhandschoenen voor de vakman

      Als je op zoek bent naar werkhandschoenen die zowel comfortabel als functioneel zijn, dan zijn de Oxxa X-Pro-Flex werkhandschoenen een uitstekende keuze. Deze handschoenen, behorend tot de allround categorie, zijn perfect voor professionals die werkzaam zijn in diverse sectoren. De grijze kleur, met een stijlvol grijs-zwart kleurenschema, zorgt voor een professionele uitstraling terwijl je aan het werk bent.

      Gemaakt van duurzaam nylon, bieden de Oxxa 51-290 werkhandschoenen een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid, wat essentieel is voor precisiewerk. Met maat 9/L passen ze comfortabel om je handen en zorgen ze voor de nodige bescherming en grip.

      Deze handschoenen zijn bijzonder geschikt voor een breed scala aan werkzaamheden. Of je nu in de bouw of steigerbouw werkt, actief bent in de staalindustrie of installatietechniek, of je bezighoudt met assemblage, transport en de auto-industrie, de Oxxa X-Pro-Flex werkhandschoenen zijn ontworpen om je handen te beschermen en je werkzaamheden efficiënt uit te voeren.

      Kies voor de Oxxa X-Pro-Flex werkhandschoenen en ervaar de combinatie van comfort, bescherming en veelzijdigheid tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

      Kleurnaam

      Grijs-Zwart

      Type handschoen

      Allround

      Materiaal

      Nylon

      Maat

      9/L

      EAN

      8718249011757

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.