usp1
usp2
usp3

NL

FR

Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen - 10/XL

Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen - 10/XL
6,09

Verwachte leverdatum

23-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Oxxa X-Pro-Flex: Allround werkhandschoenen voor de professional

      Als je op zoek bent naar een paar betrouwbare werkhandschoenen die je handen beschermen tijdens diverse werkzaamheden, dan zijn de Oxxa 51-290 X-Pro-Flex werkhandschoenen in maat 10/XL een uitstekende keuze. Deze handschoenen zijn een essentieel onderdeel van je werkgereedschap, vooral als je actief bent in sectoren zoals de bouw, steigerbouw, staalindustrie, installatietechniek, assemblage, transport of auto-industrie.

      Deze allround handschoenen zijn vervaardigd uit duurzaam nylon en komen in een stijlvolle grijs-zwarte kleurstelling die niet alleen praktisch is, maar ook professioneel oogt. Het materiaal zorgt voor een comfortabele pasvorm en biedt tegelijkertijd de nodige bescherming voor je handen. De Oxxa 51-290 X-Pro-Flex werkhandschoenen zijn ontworpen om veelzijdig inzetbaar te zijn, zodat je met één paar handschoenen verschillende taken kunt uitvoeren zonder dat je van handschoenen hoeft te wisselen.

      Als professional weet je dat goede werkhandschoenen het verschil kunnen maken. Niet alleen houden ze je handen veilig, maar ze verhogen ook je werkprestatie doordat je met een gerust hart je werk kunt uitvoeren. Kies voor de Oxxa 51-290 X-Pro-Flex werkhandschoenen en ervaar het zelf.

      Maat

      10/XL

      Kleurnaam

      Grijs-Zwart

      Type handschoen

      Allround

      Materiaal

      Nylon

      EAN

      8718249011788

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.