usp1
usp2
usp3

NL

FR

Oxxa 51-025 X-Grip-Lite Werkhandschoenen - 9/L - Extra grip

Oxxa 51-025 X-Grip-Lite Werkhandschoenen - 9/L - Extra grip
4,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Oxxa 51-025 X-Grip-Lite Werkhandschoenen - Een stevige grip op elke klus

      Als je op zoek bent naar werkhandschoenen die je niet alleen beschermen maar ook een uitstekende grip bieden, kijk dan niet verder dan de Oxxa 51-025 X-Grip-Lite Werkhandschoenen in maat 9/L. Deze allround handschoenen, uitgevoerd in een opvallende geel met zwarte kleurstelling, zijn jouw ideale partner voor diverse werkzaamheden.

      De handschoenen zijn gemaakt van duurzaam nylon en ontworpen door Oxxa, een fabrikant die bekend staat om zijn kwalitatieve en comfortabele werkhandschoenen. De 51-025 X-Grip-Lite serie biedt je de extra grip die essentieel is voor precisiewerk en het hanteren van gladde voorwerpen.

      Deze handschoenen zijn uitermate geschikt voor professionals in de automotive sector, vooral tijdens bandenwissels waar een stevige grip onmisbaar is. Ook als je werkzaam bent in de bagageafhandeling, bouw, industrie, transport en logistiek, of de verpakkingsindustrie, bieden deze handschoenen de bescherming en grip die je nodig hebt om je werk veilig en efficiënt uit te voeren.

      Dus of je nu zware materialen tilt, nauwkeurige assemblagetaken uitvoert of werkt met verpakkingsmachines, de Oxxa 51-025 X-Grip-Lite Werkhandschoenen maat 9/L zijn een betrouwbare keuze voor al je professionele behoeften.

      Type handschoen

      Allround

      Materiaal

      Nylon

      Maat

      9/L

      Kleurnaam

      Geel-Zwart

      EAN

      8718249027727

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

    Geselecteerd voor jou