Acties

Wij vinden het leuk om mee te denken met onze klanten en doen graag iets terug. Op deze pagina vind je de meest recente acties die wij in samenwerking met onze merken kunnen aanbieden. Blijf je graag op de hoogte van deze acties? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en dagaanbieding.

Einhell acties

Einhell acties

Maak kans op een accu gereedschapsset t.w.v. €999,95

Bij besteding van minimaal €150,- aan Einhell producten maak je automatisch kans op een accu gereedschapspakket t.w.v. €999,95 (adviesprijs). Alle deelnemende producten vind je hier.

Het betreft een besteding van €150,- (inclusief btw). Deze actie loopt van 23 mei t/m 26 juni 2022. De winnaar ontvangt in de week van 4 juli 2022 bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De actie wordt gehouden in Nederland en België en de prijs kan enkel naar een adres in deze landen worden verstuurd. Het is niet mogelijk de prijs in te wisselen voor geld of andere producten. Door deelname aan deze actie ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Bosch acties

Cashback

Koop één van de Bosch tuingereedschap actieproducten en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, een cashback oplopend tot €40 van Bosch (geldig t/m 31 juli 2022).

Koop één van de deelnemende Bosch Indego robotmaaiers en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, een cashback oplopend tot €100,- of een gratis aanleg van Bosch (geldig t/m 31 augustus).

Koop één van de Bosch DIY actieproducten en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, een cashback oplopend tot €30 van Bosch (geldig t/m 31 juli 2022).

Koop een BITURBO machine of kit en krijg een ProCORE18V 5,5Ah gratis (geldig t/m 31 augustus 2022).

Koop een 18V machine of kit van minstens € 159,00 (Excl. BTW) factuurprijs en krijg een GBA 18V 4,0Ah accu gratis via Bosch (geldig t/m 31 augustus 2022).

Koop een Bosch Pro meetgereedschap uit het nivelleringsassortiment en ontvang een gratis bijpassend accessoire naar keuze (geldig t/m 31 augustus 2022).

Fiskars acties

Gratis Happy Bee Box

Besteed in de periode van 11 maart t/m 15 juli 2022 minimaal €60 aan Fiskars tuinproducten. Upload de kassabon uiterlijk 19 juli 2022 via fiskars.nl/happybee. Binnen 4 weken krijg je je Happy Bee Box bestaande uit een Fiskars zaadplantschepje, bloemenzaad voor bijen en een bijenhotel kosteloos thuisgestuurd. OP=OP
Kijk hier voor de deelnemende producten.

Dremel acties

Cashback

Koop één van de deelnemende producten en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, een cashback oplopend tot €30,- van Dremel (geldig t/m 31 juli 2022).
Kijk hier voor de deelnemende producten.

Gardena acties

Gardena acties

Cashback of gratis product

Koop één van de deelnemende producten en ontvang een cashback of een gratis product van Gardena.
Kijk hier voor de deelnemende producten.