Acties

Wij vinden het leuk om mee te denken met onze klanten en doen graag iets terug. Op deze pagina vindt u de meest recente acties die wij (soms in samenwerking met merken) kunnen aanbieden. Speciale kortingen en winacties wisselen elkaar in rap tempo af en u kunt bijvoorbeeld prijzen winnen door het schrijven van een review. Houdt u onze acties regelmatig in de gaten en blijft u graag op de hoogte van onze meest recente acties? Meld u dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Dagaanbieding

Met de dagaanbieding van Fixami.be profiteert u elke dag weer van één nieuwe aanbieding voor een extra scherpe prijs. Wilt u geen enkele dagaanbieding meer missen? Schrijft u zich dan snel in voor onze dagaanbieding en wij houden u dagelijks op de hoogte!

Combivoordeel

Via Fixami.be kunt u als professional combivoordeel aanvragen. Wat houdt dit precies in? Bij een bestelling vanaf €700,- (Excl. BTW) krijgt u korting op uw aankopen. Zo krijgt u uw gereedschap en toebehoren voor een nóg scherpere prijs! Benieuwd naar de voorwaarden?

Ga naar de "Combivoordeel-pagina"

Review en win

Schrijf een review en win. Laat andere professionals weten wat uw ervaring is met ons bedrijf en maak kans op mooie prijzen. Uit alle reviews selecteren wij elke maand 1 winnaar. Heeft u onlangs iets besteld? Geef hier dan uw mening.

Bosch acties

Bosch staat als gereedschapsmerk vooral bekend om haar acties. Een bekende actie is de cashback actie waarbij u van Bosch geld terugkrijgt op uw aankoop. Een andere veelvoorkomende actie is een gratis product bij een bestelling. Bekijk de pagina met Bosch acties voor de meest actuele acties.

Bosch Gratis Accu Lamp

In de periode van 1 mei t/m 31 juli 2018 ontvangt u van Bosch een gratis 18V Accu Lamp bij aanschaf vanaf €165,- (Excl. BTW) aan elektrisch gereedschap, meetgereedschap en accessoires uit het Bosch Professional assortiment. Bekijk hier het gehele Bosch assortiment. Benieuwd naar de voorwaarden?