Acties

Wij vinden het leuk om mee te denken met onze klanten en doen graag iets terug. Op deze pagina vindt u de meest recente acties die wij (soms in samenwerking met merken) kunnen aanbieden. Speciale kortingen en winacties wisselen elkaar in rap tempo af en u kunt bijvoorbeeld prijzen winnen door het schrijven van een review. Houdt u onze acties regelmatig in de gaten en blijft u graag op de hoogte van onze meest recente acties? Meld u dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Dagaanbieding

Met de dagaanbieding van Fixami.be profiteert u elke dag weer van één nieuwe aanbieding voor een extra scherpe prijs. Wilt u geen enkele dagaanbieding meer missen? Schrijft u zich dan snel in voor onze dagaanbieding en wij houden u dagelijks op de hoogte!

WOLF-Garten cashback actie

Vanaf maandag 27 mei gaat de landelijke cashback-actie voor A-serie grasmaaiers van start. U ontvangt via WOLF-Garten tot maar liefst € 50,- cashback in de periode van 27 mei t/m 16 juni. Bij de machines die meedoen aan deze actie staat verdere informatie over deze actie vermeld.

Om deel te nemen gaat u na aankoop naar WOLF-Garten actiepagina.

Bosch acties

Bosch staat als gereedschapsmerk vooral bekend om haar acties. Een bekende actie is de cashback actie waarbij u van Bosch geld terugkrijgt op uw aankoop. Als deze actie loopt vindt u dat op deze pagina en bij de producten zelf terug.