Acties

Wij vinden het leuk om mee te denken met onze klanten en doen graag iets terug. Op deze pagina vindt u de meest recente acties die wij (soms in samenwerking met merken) kunnen aanbieden. Speciale kortingen en winacties wisselen elkaar in rap tempo af en u kunt bijvoorbeeld prijzen winnen door het schrijven van een review. Houdt u onze acties regelmatig in de gaten en blijft u graag op de hoogte van onze meest recente acties? Meld u dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Dagaanbieding

Met de dagaanbieding van Fixami.be profiteert u elke dag weer van één nieuwe aanbieding voor een extra scherpe prijs. Wilt u geen enkele dagaanbieding meer missen? Schrijft u zich dan snel in voor onze dagaanbieding en wij houden u dagelijks op de hoogte!

Bosch acties

Bosch staat als gereedschapsmerk vooral bekend om haar acties. Een bekende actie is de cashback actie waarbij u van Bosch geld terugkrijgt op uw aankoop. In het eerste kwartaal van 2019 loopt er weer een cashback actie. Dit wil zeggen dat u na aankoop van bepaalde Bosch producten een gedeelte van uw aankoopbedrag terug kunt krijgen.

Hoe ontvangt u deze cashback?
1. Maak een foto van uw aankoopbewijs, waarop het betreffende Bonus Bang product duidelijk te zien is.
2. Download met uw smartphone de “Bosch Toolbox” app in de App Store (iOS) of in Google Play (Android).
3. Open de app, vul uw gegevens in en ontvang uw geld terug op uw rekening.

Kijk op deze pagina welke machines meedoen aan de cashback actie.

WOLF-Garten Cashback actie

Tot en met 21 maart 2019 loopt er via WOLF-Garten een Cashback actie. Dit wil zeggen dat u na aankoop van bepaalde WOLF-Garten producten een gedeelte van uw aankoopbedrag terug kunt krijgen. Bij de deelnemende producten staat vermeld dat ze deelnemen aan de actie.

Hoe ontvangt u deze cashback?
1. Om deel te nemen gaat u na aankoop naar www.wolf-gartenacties.nl/acties
2. Vul uw gegevens in en upload uw factuur, uiterlijk 2 maanden na aankoop
3. Geldig op de modellen VS 302 E (€10,-), VA 303 E (€15,-), VA 346 E (€20,-) en VA 378 E (€25,-)