usp1
usp2
usp3

NL

FR

MTD Optima 38 VO 4-takt Benzine verticuteermachine - 38cm

MTD Optima 38 VO 4-takt Benzine verticuteermachine - 38cm
Korting
533,19

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   MTD 16AHHL1B600 Benzine verticuteermachine: Jouw gazon redder in nood
   Heb je last van een dof gazon vol mos en onkruid? Geen zorgen, de MTD Optima 38 VO 4-takt Benzine verticuteermachine is hier om je uit de brand te helpen. Met een robuuste 38 cm werkbreedte en aangedreven door een krachtige 4-takt motor, biedt deze verticuteermachine je het ultieme gemak in tuinonderhoud. Maar da’s niet alles, want deze alleskunner helpt je niet alleen met verticuteren; hij heeft ook een beluchtingsfunctie om de lucht- en waterdoorlatendheid van je gazon te verbeteren. Kortom, je krijgt een tweevoudig systeem dat gezorgd voor een gezond en levendig gazon, en dat allemaal met één stuk gereedschap.

   Veiligheid en duurzaamheid: omdat je tuin het verdient
   Veilig en langdurig gebruik staan bij de MTD Optima 38 VO hoog op de lijst. Dankzij de duurzame constructie en de betrouwbare 4-takt motor kun je erop vertrouwen dat dit beestje je tuin seizoen na seizoen in topconditie houdt. Maar veiligheid eerst: deze verticuteermachine is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten. Van de gemakkelijk te hanteren bedieningselementen tot aan de beschermende functies die onbedoeld starten voorkomen. Je kunt met een gerust hart aan de slag gaan, wetende dat je betrouwbaar gereedschap in handen hebt dat je tuin met respect behandelt, net zoals jij dat doet.

   Waarom je niet meer verder hoeft te zoeken
   Oké, dus je bent zover gekomen en denkt, waarom zou ik mijn MTD Optima 38 VO Benzine verticuteermachine hier bestellen? Nou, ten eerste, we snappen het belang van snelle levering. Niemand wil weken wachten op dat ene stuk gereedschap dat je gazon weer tot leven wekt, toch? Daarnaast bieden we je niet alleen deze handige machine, maar ook een enorme verzameling aan gereedschap voor je volgende klus - tegen scherpe prijzen, dat spreekt voor zich. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, die je met open armen ontvangt en advies op maat geeft, en je snapt waarom je zoektocht naar het ideaal gereedschap hier eindigt. Haal vandaag nog jouw MTD Optima 38 VO in huis en zorg ervoor dat je gazon weer de prachtplek wordt die het verdient.

   Inhoud opvangzak

   51 L

   Type motor

   Benzine

   Aantal standen

   5

   Werkdiepte

   3 mm

   Werkt op

   Benzine

   Maaibreedte

   38 cm

   Inhoud opvangbak

   51 L

   Werkbreedte

   38 cm

   Cilinderinhoud

   179 cm³

   Maximale gazonoppervlakte

   1500 m²

   Opgenomen vermogen

   3000 W

   EAN

   4008423857429

   1x MTD Optima 38 VO Benzine verticuteermachine

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.