usp1
usp2
usp3

NL

FR

Milwaukee M18 VC2-0 18V Li-Ion accu nat- en droogzuiger / stofzuiger body - 7,5 liter

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

Milwaukee M18 VC2-0 18V Li-Ion accu nat- en droogzuiger / stofzuiger body - 7,5 liter
177,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Milwaukee M18 VC2 Accu bouwstofzuiger: een revolutie in schoonmaken
      Als je op zoek bent naar de ultieme vrijheid in schoonmaken zonder in te leveren op kracht, dan is de Milwaukee M18 VC2-0 18V Li-Ion accu nat- en droogzuiger / stofzuiger body - 7,5 liter jouw nieuwe beste vriend. Met een ongekende luchtverplaatsing van 78 kubieke meter per uur en een luchtvolume van maar liefst 1300 liter per minuut, ben je verzekerd van een grondige schoonmaak, elke keer weer. Dit apparaat valt onder het M18 accuplatform, wat betekent dat je geniet van de flexibiliteit en duurzaamheid die Milwaukee’s Li-ion technologie te bieden heeft. De 18V accu maakt deze bouwstofzuiger bij uitstek geschikt voor mobiel gebruik op diverse locaties. Of het nu gaat om het opzuigen van droog puin of het aanpakken van nattere uitdagingen, deze stofzuiger draait er zijn hand niet voor om. Met een handige tankinhoud van 7,5 liter en de eenvoud van werken op een accu, combineert de nat- en droogzuiger het beste van beide werelden. Ga voor gemak, efficiëntie en kracht met de Milwaukee M18 VC2.

      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop
      Het gebruik van een bouwstofzuiger gaat hand in hand met zowel veiligheid als duurzaamheid, en dat is precies waar de Milwaukee M18 VC2-0 in uitblinkt. De accutechnologie van Milwaukee staat bekend om zijn betrouwbaarheid, en dat merk je: geen onverwachte uitval tijdens het schoonmaken en een accuduur die je door de hele klus sleept. Dit apparaat is ontworpen om het zware werk aan te kunnen. Of je nu te maken hebt met stof of grover afval, de M18 VC2-0 zorgt ervoor dat je omgeving veilig en schoon blijft, zonder compromis. De duurzame constructie zorgt ervoor dat deze stofzuiger niet alleen nu, maar ook in de toekomst zijn mannetje staat, wat bijdraagt aan een langere levensduur van je investering. Een betrouwbaar gereedschap voor elke professional of doe-het-zelver, waarbij veiligheid en duurzaamheid voorop staan.

      Waarom deze bouwstofzuiger bij ons bestellen?
      Het bestellen van de Milwaukee M18 VC2-0 18V Li-Ion accu nat- en droogzuiger / stofzuiger body bij onze webshop betekent dat je profiteert van onze ongeëvenaarde service en voordelen. Wij begrijpen dat tijd geld is, en daarom zetten wij ons in voor snelle levering, zodat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst. Daarnaast profiteer je van ons groot assortiment; niet alleen vind je de Milwaukee M18 VC2-0 in ons aanbod, maar ook alle andere gereedschappen en accessoires die je mogelijk nodig hebt voor je project. Dit alles bieden wij aan tegen scherpe prijzen, zodat je altijd waar voor je geld krijgt. Bij ons staat vriendelijke service hoog in het vaandel, en ons team staat dan ook klaar om je te ondersteunen met deskundig advies en antwoord op al je vragen. Kies voor een zorgeloze aankoopervaring en ga voor de Milwaukee M18 VC2-0 voor een schoon resultaat, elke keer weer.

      Accu platform

      M18

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Gewicht (Product)

      4.6 kg

      Type stofzuiger

      Nat- / Droogzuiger

      Tank inhoud

      7.5 l

      Luchtvolume

      1300 l/min

      Luchtverplaatsing

      78 m³/h

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Voltage

      18

      EAN

      4058546219741

      1x Milwaukee M18 VC2 bouwstofzuiger

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster