usp1
usp2
usp3

NL

FR

Milwaukee M18 FQID-0 18V Li-Ion Accu slagschroevendraaier body - koolborstelloos

Milwaukee M18 FQID-0 18V Li-Ion Accu slagschroevendraaier body - koolborstelloos
274,89

Verwachte leverdatum

02-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Ontdek de kracht van de Milwaukee M18 FQID-0 Accu slagschroevendraaier
      Stap binnen in de wereld van efficiëntie met de Milwaukee M18 FQID-0 18V Li-Ion Accu slagschroevendraaier body, een meesterwerk ontworpen om jouw kluservaring te transformeren. Dit krachtige toestel is uitgerust met een revolutionaire POWERSTATE™ koolborstelloze motor die jou een indrukwekkende 0 - 3000 omwentelingen per minuut biedt, zodat je sneller resultaat ziet bij iedere schroef die je vastdraait. Met een snelheid en precisie die je verbluffen, maakt deze slagschroevendraaier van elk project een fluitje van een cent. De innovatieve FLUID-DRIVE™ hydraulische aandrijving snijdt geluid en trillen terug, waardoor je werk soepeler dan ooit verloopt. Dit toestel haalt het maximum uit elke accu dankzij de individuele accucelbewaking en het REDLITHIUM™ accupack, terwijl het REDLINK PLUS™ intelligentiesysteem jou en je gereedschap beschermt tegen overbelasting. Voeg daar een handige ¼″ Hex boorhouder aan toe voor snelle wissels van accessoires, vier koppelstanden om elke uitdaging aan te gaan en de zelftappende schroefmodus ter voorkoming van schroefschade, en je begrijpt waarom de Milwaukee M18 FQID-0 de juiste keuze is voor de professional en de doe-het-zelver.

      Zorgeloos klussen met geavanceerde technologie
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Milwaukee M18 FQID-0, die rust op een fundament van geavanceerde technologie. Met de REDLINK PLUS™ technologie geniet je van een overbelastingsbeveiliging van topniveau, die ervoor zorgt dat zowel je slagschroevendraaier als accu veilig zijn onder elke belasting - en dit zonder compromise te sluiten met betrekking tot de prestaties. Dit, in combinatie met de individuele accucelbewaking, draagt bij aan een langdurig en betrouwbaar gebruik. De hydraulische FLUID-DRIVE™ aandrijving vermindert niet alleen het metaal-op-metaal contact binnen de machine, waardoor de kans op slijtage kleiner wordt, maar zorgt ook voor een opmerkelijk stillere werking. Dit houdt in dat je zelfs in de meest geluidsgevoelige omgevingen aan de slag kunt zonder storende factoren. Dankzij de ingebouwde brandstofmeter houd je bovendien gemakkelijk het energieniveau van je toestel in de gaten, terwijl de heldere LED-verlichting zorgt voor een optimale zichtbaarheid in alle werkomstandigheden. Samenvattend, met de M18 FQID-0 ben je verzekerd van een gereedschap dat is ontworpen voor jouw veiligheid en gemak, klaar om de test der tijd met glans te doorstaan.

      Bestel je Milwaukee M18 FQID-0 bij ons en geniet van onweerstaanbare voordelen
      Waarom zou je voor jouw Milwaukee M18 FQID-0 Accu slagschroevendraaier juist bij onze webshop moeten zijn? Het antwoord is simpel: naast ons groot assortiment aan gereedschap en accessoires, zijn we trots op onze snelle levering die ervoor zorgt dat je jouw nieuwe werkmaatje in een mum van tijd in handen hebt. Met deze combinatie zorgen we ervoor dat jij direct aan de slag kunt met jouw nieuwste aanwinst, zonder lang te hoeven wachten of ver door te moeten zoeken. Ook onze scherpe prijzen en uiterst vriendelijke service maken het verschil in jouw shopervaring. Wij begrijpen wat professionals en doe-het-zelvers nodig hebben en zetten graag dat extra stapje om te zorgen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Versterk je gereedschapscollectie met de Milwaukee M18 FQID-0 en ervaar zelf waarom onze webshop de favoriete bestemming is voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit gereedschap tegen onweerstaanbare voorwaarden.

      Body/set

      Body

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aandraaimoment maximaal

      50 N

      Aantal slagen

      4000 rpm

      Aantal koppelstanden

      4

      Toerental onbelast

      3000 rpm

      Aantal mechanische versnellingen

      3

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Aansluiting

      Hex

      Voltage

      18

      EAN

      4002395277650

      1x Milwaukee M18 FQID-0 slagschroevendraaier

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.