usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo WEQ 1400-125 Kleine haakse slijper - 1400W - 125mm

Metabo WEQ 1400-125 Kleine haakse slijper - 1400W - 125mm
113,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo WEQ 1400-125 Haakse slijper
      Duik in de wereld van precisie en kracht met de Metabo WEQ 1400-125. Deze kleine haakse slijper, gewapend met een robuuste 1400 Watt motor, draait op volle toeren om jouw klus te klaren. Dankzij de Marathon-motor met gepatenteerde stofbescherming wordt een lange levensduur gegarandeerd, terwijl de Tacho-Constamatic (TC)-elektronica een constante snelheid onder belasting behoudt, waardoor je sneller werkt. Gedaan met tijdverspilling bij het wisselen van schijven; het Metabo Quick-systeem laat toe gereedschapsloos en snel van schijf te veranderen. De haakse slijper biedt ultieme bescherming en comfort, van de verstelbare beschermkap die zonder gereedschap kan worden ingesteld tot de Metabo S-automatic mechanische veiligheidskoppeling die de terugslag minimaliseert. Deze eigenschappen bundelen zich in een ergonomisch design, waardoor deze haakse slijper een must-have is voor ieder soort gebruik.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
      Veiligheid is geen bijzaak voor de Metabo WEQ 1400-125 haakse slijper. De mechanische veiligheidskoppeling van Metabo S-automatic vermindert de terugslag bij het blokkeren van de schijf tot het laagste niveau op de markt, waardoor jouw veiligheid en het vlot doorgaan met je werk voorop staan. De elektronische overbelastingsbeveiliging, de zachtaanloop, en herstartbeveiliging zorgen samen voor een lange levensduur van deze krachtige tool, zelfs onder de meest belastende omstandigheden. De motorbehuizing is zodanig ontworpen dat deze in stappen van 90° kan worden gedraaid, wat niet alleen ideaal is voor linkshandigen maar ook voor specifieke slijp- of snijtaken. Dit alles onderstreept Metabo's inzet voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, waarmee je onbezorgd aan elke klus kunt beginnen.

      Kies voor topkwaliteit met een glimlach
      Het aanschaffen van de Metabo WEQ 1400-125 haakse slijper via onze webshop brengt meerdere voordelen met zich mee. Ten eerste geniet je van snelle levering, dus lange wachttijden zijn verleden tijd. Daarnaast bieden we een groot assortiment aan, waardoor je voor elke klus, groot of klein, bij ons terecht kunt. Dit gaat natuurlijk gepaard met scherpe prijzen, waardoor je altijd waar voor je geld krijgt. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze vriendelijke service. Ons team staat altijd klaar om al je vragen met een glimlach te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kies daarom voor ons, en geef je gereedschapscollectie een upgrade met de Metabo WEQ 1400-125 haakse slijper.

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Toerental onbelast

      11500 rpm

      Hoogte (Product)

      11 cm

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Gewicht (Product)

      2.2 kg

      Afgegeven vermogen maximaal

      780 W

      Toerental onbelast, bereik

      0-11500

      Aansluiting

      M14

      Opgenomen vermogen

      1400 W

      Breedte (Product)

      23.7 cm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430338549

      Artikelnummer

      246524

      1x Metabo WEQ 1400-126 Haakse slijper

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.