usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo ULA 14.4 - 18V LED accu lamp body- 600367999

★★★★★

4.5 / 5

2 reviews

Metabo ULA 14.4 - 18V LED accu lamp body- 600367999
53,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Licht op de zaak met de Metabo 600368000 Accu lamp
      Wanneer de duisternis je werk dreigt te stoppen, is het tijd om de krachtige Metabo ULA 14.4 - 18V LED accu lamp body in de strijd te gooien. Deze krachtige bondgenoot in je gereedschapsarsenaal verzet bergen werk onder alle omstandigheden, dankzij zijn stevige constructie van aluminium persgietwerk en de flexibele zwenkbare lampkop, die je in maar liefst 12 verschillende posities kunt vergrendelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vroegtijdig uitvallen van licht; met een maximale lichtduur van 16,5 uur op een 5.2 Ah accu blijft het licht branden zolang je het nodig hebt. Met een lichtopbrengst van 280 Lumen wordt elke duistere hoek verlicht, waardoor geen detail je ontgaat. Dit alles zonder in te leveren op mobiliteit, want met een hoogte van 22,7cm en breedte van slechts 8,3cm, neem je deze lichtgewicht held eenvoudig overal mee naartoe. Bovendien biedt het Metabo accu-systeem je de flexibiliteit om de lamp te bedienen met alle Li-Power schuif-accu-packs van zowel 14,4 als 18 Volt. Laat geen schaduw je werkplek overheersen met deze veelzijdige en krachtige Metabo LED accu lamp.

      Licht in de duisternis, veiligheid en duurzaamheid
      Je wilt niet alleen dat je werkplek goed verlicht is, maar ook dat het veilig gebeurt. De Metabo ULA 14.4 - 18V LED accu lamp biedt niet alleen een helder licht maar zorgt tevens voor een veilige werkomgeving. Dankzij de robuuste behuizing van aluminium persgietwerk is de lamp niet alleen bestand tegen het stof en vuil van de werkomgeving, maar past deze ook perfect in een professioneel gebruiksscenario. Waardoor je niet steeds hoeft te investeren in nieuwe lampen. De zwenkbare lampkop met 12 verschillende vergrendelingsposities biedt flexibiliteit en zorgt ervoor dat je altijd licht hebt vanuit de ideale hoek, wat de veiligheid op de werkplek aanzienlijk verhoogt. Dankzij het Metabo accu-systeem, dat compatibel is met alle Li-Power schuif-accu-packs van zowel 14,4 als 18 Volt, heb je de vrijheid om te werken zonder je zorgen te maken over het continu vervangen van batterijen, wat de duurzaamheid van je gereedschap ten goede komt. Kortom, de Metabo ULA LED accu lamp is niet alleen een bron van licht maar ook een slimme investering in de veiligheid en duurzaamheid van je werkuitrusting.

      Vandaag nog verlichting, morgen aan het werk
      De keuze voor de Metabo ULA 14.4 - 18V LED accu lamp is niet alleen een keuze voor kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook voor gemak en efficiëntie. Wanneer je deze lamp bestelt vanuit onze webshop, profiteer je van enkele unieke voordelen: snelle levering en scherpe prijzen. Stel je voor hoe snel je met deze lamp aan de slag kunt gaan; besteld vandaag, betekent vaak dat je morgen al je werkplek kunt verlichten met de krachtige bundel van de Metabo LED lamp. Geen vertragingen, geen tijdverlies. Het groot assortiment waaruit je kunt kiezen zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt, voor elke klus de juiste oplossing. In combinatie met onze vriendelijke service belooft het een koopervaring te zijn waar je vrolijk van wordt, keer op keer. Verlicht niet alleen je werkplek, maar ook je koopervaring met de snelheid en het gemak van onze gespecialiseerde webshop.

      Body/set

      Body

      Lichtsterkte instelbaar

      Nee

      Zwenkbaar

      Ja

      Hoogte (Product)

      22.7 cm

      Breedte (Product)

      8.3 cm

      Aantal standen

      12

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Lichtopbrengst

      280 lm

      Voltage

      18, 14.4

      EAN

      4007430242730

      1x Metabo 600368000 Lamp

    Reviews

    4.5 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster