usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo UHEV 2860-2 Quick Set SDS-Plus Combihamer incl. 10 delig boor- en beitelset in koffer - 1100W - 3.4J

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Metabo UHEV 2860-2 Quick Set SDS-Plus Combihamer incl. 10 delig boor- en beitelset in koffer - 1100W - 3.4J
267,89

Verwachte leverdatum

06-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo UHEV 2860-2 Quick Combihamer
      Met de Metabo UHEV 2860-2 Quick Set SDS-Plus Combihamer haal je niet zomaar een gereedschap in huis; je schaft een ware krachtpatser aan die elke klus aankan. Dit multifunctionele wonder bevordert niet alleen de efficiëntie, maar tilt ook de precisie van jouw werk naar een hoger niveau. Met een imposant opgenomen vermogen van 1100 Watt en de veelzijdigheid om te hamerboren, boren én beitelen, staat deze combihamer garant voor topresultaten. De unieke Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-volle-golf elektronica zorgt ervoor dat je altijd met het perfecte toerental werkt, aangepast aan het materiaal, zelfs onder de zwaarste belasting. De innovatieve Metabo Quick-functie biedt de mogelijkheid om snel te wisselen tussen SDS-plus-hamerboorhouder en snelspanboorhouder, waardoor je moeiteloos switcht tussen het boren in hout, metaal of beton. De perfecte ergonomie, met een zwaartepunt dichtbij de hand en een optimale greepcontour, zorgt ervoor dat je te allen tijde comfortabel werkt, en met de Metabo S-automatic veiligheidskoppeling werk je altijd veilig, ook bij onvoorziene blokkeringen.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Jouw veiligheid staat voorop bij de Metabo UHEV 2860-2 Quick Set SDS-Plus Combihamer. Dankzij de Metabo S-automatic veiligheidskoppeling ben je beschermd tegen terugslag door onverwachte blokkeringen van het gereedschap – dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar ook je werkcomfort. De duurzaamheid van deze combihamer wordt gewaarborgd door de Metabo Marathon-motor met ingebouwde stofbescherming, die een lange levensduur belooft. De robuuste behuizing van de hamer, nauwkeurig gelagerd in een aluminium legering, samen met de kabelbeschermende kogelmof, staat garant voor niet alleen een ongeëvenaarde sterkte maar ook voor optimale bewegingsvrijheid tijdens het werken. Verder voorkomt de slim ontworpen herstartbeveiliging ongewilde opstart na een stroomonderbreking, terwijl de vergrendelbare schakelaar het comfort bij continu gebruik verhoogt. Kortom, het ideale gereedschap voor wie veilig en duurzaam wil werken zonder compromissen.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Door de Metabo UHEV 2860-2 Quick Set SDS-Plus Combihamer bij onze webshop te bestellen, profiteer je niet alleen van snelle levering, maar ook van ons brede assortiment aan gereedschap. Dit stelt ons in staat om jou niet alleen dit topapparaat snel aan te bieden, maar ook alle mogelijke accessoires die jouw klus nog aangenamer maken. Daarnaast staat onze vriendelijke service altijd klaar om jou te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften. Met onze scherpe prijzen zorgen we ervoor dat je altijd krijgt wat je zoekt tegen de beste deal. Laat de kans niet liggen om dit veelzijdige en krachtige stuk gereedschap aan je collectie toe te voegen en laat ons jou helpen bij het realiseren van je projecten met de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van ons gewend bent.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Slagkracht

      3 J

      Gewicht (Product)

      3.3 kg

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Opgenomen vermogen

      1100 W

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Aantal slagen

      4500 rpm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Boorcapaciteit beton

      28 mm

      Boorcapaciteit hout

      35 mm

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Toerental onbelast

      2100 rpm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430309549

      1x Metabo UHEV 2860-2 Combihamer
      1x Metabo SDS-plus hamerboorhouder
      1x Metabo Snelspanboorhouder voor gereedschap met cilindrische schacht
      1x Metabo Extra rubberen anti-slip handgreep
      1x Metabo Boordieptegeleider
      1x Metabo Kunststof koffer
      1x Metabo SDS-plus-boor-/beitelset (10-dlg.)

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster