usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo UHEV 2860-2 Quick SDS-plus Combihamer incl. snelspanboorkop in koffer - 1100W - 3,4J

★★★★★

4.0 / 5

2 reviews

Metabo UHEV 2860-2 Quick SDS-plus Combihamer incl. snelspanboorkop in koffer - 1100W - 3,4J
adviesprijs
373,00
225,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo UHEV 2860-2 Combihamer
      Duik in de wereld van onbegrensde mogelijkheden met de Metabo UHEV 2860-2 Quick SDS-plus Combihamer, jouw onmisbare partner voor de meest veeleisende klussen. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1100 Watt en de veelzijdigheid van een multihamer die niet alleen hamerboren maar ook boren zonder slag aanpakt, staat deze krachtpatser altijd klaar om de uitdaging aan te gaan. De innovatieve Metabo Quick-functie maakt een razendsnelle wissel tussen SDS-plus-hamerboorhouder en snelspanboorhouder mogelijk, zodat jij vloeiend kunt overstappen tussen het boren in hout, metaal en beton. Met een perfect afgestemde Vario-Tacho-Constamatic (VTC) volle-golf elektronica, vind je altijd het juiste toerental voor jouw materiaal, zelfs onder zware belasting. Ben jij klaar voor ongeëvenaarde precisie en duurzaamheid, verpakt in een apparaat dat niet alleen krachtig maar ook slim is ontworpen voor jouw comfort?

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      De Metabo UHEV 2860-2 Quick SDS-plus Combihamer neemt geen genoegen met minder wanneer het op jouw veiligheid en het duurzaam gebruik van het gereedschap aankomt. Dankzij de Metabo S-automatic veiligheidskoppeling kun je met een gerust hart werken, wetende dat de aandrijving mechanisch ontkoppelt bij het blokkeren van de boor, waardoor ongelukken voorkomen worden. Ook de herstartbeveiliging draagt bij aan jouw veiligheid door te voorkomen dat het apparaat per ongeluk opstart na een stroomonderbreking. De duurzaamheid van dit krachtige apparaat wordt gegarandeerd door de Metabo Marathon-motor met stofbescherming, een sterk slagmechanisme nauwkeurig gelagerd in een behuizing van aluminium legering, en een kabelbeschermende kogelmof voor optimale bewegingsvrijheid. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw combihamer niet alleen vandaag, maar ook vele projecten in de toekomst blijft presteren.

      Waarom je niet zonder onze webshop kunt
      Het binnenhalen van de Metabo UHEV 2860-2 Quick SDS-plus Combihamer in jouw gereedschapsarsenaal was nog nooit zo eenvoudig en voordelig. Bij onze webshop profiteer je van een onovertroffen combinatie van snelle levering en scherpe prijzen. Wij begrijpen dat wanneer je beslist om een investering te maken in kwaliteitsgereedschap, je niet weken wilt wachten. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bestelling snel en efficiënt wordt afgehandeld, zodat je meteen aan de slag kunt met jouw nieuwe aankoop. En met onze vriendelijke service staan wij altijd klaar om je te helpen bij je keuze of eventuele vragen. Kies voor het gemak, de snelheid en het voordeel van bestellen bij onze webshop, en til jouw klussen naar het volgende niveau met de Metabo UHEV 2860-2 Quick SDS-plus Combihamer.

      Verpakt in

      Koffer

      Slagkracht

      3 J

      Gewicht (Product)

      3.3 kg

      Breedte (Product)

      8.4 cm

      Toerental onbelast

      900 rpm

      Hoogte (Product)

      20.3 cm

      Aantal slagen

      2100 rpm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Opgenomen vermogen

      1100 W

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Boorcapaciteit beton

      28 mm

      Boorcapaciteit hout

      35 mm

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430306234

      Artikelnummer

      119104

      1x Metabo UHEV 2860-2 Quick Combihamer
      1x Metabo hamerboorhouder
      1x Metabo Snelspanboorhouder
      1x Metabo Rubberen anti-slip handgreep
      1x Metabo Boordieptegeleider
      1x Metabo koffer

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster