usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo STE 100 QUICK SET Decoupeerzaag incl. 20 decoupeerzaagbladen in koffer - 710W - T-greep - variabel

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Metabo STE 100 QUICK SET Decoupeerzaag incl. 20 decoupeerzaagbladen in koffer - 710W - T-greep - variabel
161,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op, meegeleverde zaagbladen zitten in de deksel!

      Metabo STE 100 QUICK SET Decoupeerzaag: Jouw nieuwe beste vriend
      Stel je voor: je bent klaar om aan dat ene project te beginnen waar je al zo lang naar uitkijkt. Misschien is het die boekenplank die dient als het nieuwe huis van je groeiende verzameling of misschien een strakke, moderne laminaatvloer in je woonkamer. Wat het ook is, de Metabo STE 100 QUICK SET Decoupeerzaag staat klaar om je beste vriend te worden in ieder project. Met een krachtige 710 Watt motor en een variabel aantal slagen tot 3100 omwentelingen per minuut, biedt dit geweldige stuk gereedschap jou de precisie en kracht die je nodig hebt. Zijn pendelmechanisme en de diepliggende, veerondersteunde zaagbladgeleiding verzekeren je van nauwkeurige zaagsnedes, specifiek aangepast aan elk materiaal. Daarnaast maakt de Quick-verbinding het mogelijk om zaagbladen moeiteloos en zonder gereedschap te wisselen, zodat geen tijd verloren gaat. Bedenk ook even hoe netjes je werkplek blijft dankzij de inschakelbare spaanblaasfunctie en de mogelijkheid voor stofafzuiging. Met een zaagcapaciteit tot 100 milimeter in hout en metaal, is geen klus te groot. Dit alles verpakt in een extreem smalle vorm, met een comfortabele T-greep, maakt deze decoupeerzaag een must-have voor zowel de amateur als de professionele klusser.

      Veiligheid en duurzaamheid, tweede natuur
      Bij het ontwerpen van de Metabo STE 100 QUICK SET is er niet alleen gedacht aan kracht en precisie, maar ook aan jouw veiligheid en het duurzame gebruik van het apparaat. Het pendelmechanisme, samen met de vier pendelstanden, zorgt niet alleen voor efficiënt maar ook voor gecontroleerd zagen. Je houdt altijd zicht op je werk dankzij de spaanblaasfunctie, wat weer bijdraagt aan een veiligere werkomgeving. Voeg daar de Vario-Constamatic (VC)-volle-golf elektronica aan toe die zorgt voor een constante slagfrequentie, zelfs onder belasting, en je hebt een apparaat dat gemaakt is om lang mee te gaan. Het 4 meter lange snoer en de afzuigmogelijkheden dragen bij aan jouw bewegingsvrijheid en gezondheid, door het minimaliseren van rondvliegend zaagsel. Al deze kenmerken zijn ingebouwd om jou de betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden die je nodig hebt om project na project af te ronden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je gereedschap.

      Scoor en ga aan de slag
      Waarom zou je de Metabo STE 100 QUICK SET Decoupeerzaag bij ons bestellen? Simpel: omdat wij net zoveel geven om jouw projecten als jij. Met onze snelle levering kan je bijna onmiddellijk aan de slag. En met ons uitgebreide assortiment vind je alles wat je nodig zou kunnen hebben, op één plek. Bovendien staan onze scherpe prijzen garant voor het beste voor jouw budget zonder in te leveren op kwaliteit. Bovendien staat onze vriendelijke en deskundige klantenservice altijd voor je klaar met advies en hulp, om ervoor te zorgen dat je precies vindt wat je nodig hebt. Dus waar wacht je nog op? Laat de Metabo STE 100 QUICK SET Decoupeerzaag jouw nieuwe partner zijn in al je DIY- en professionele projecten. Scoor die van jou vandaag nog en breng je vaardigheden naar een hoger niveau.

      Aansluiting

      Quick

      Wat ga je doen?

      Laminaat leggen

      Verpakt in

      Koffer

      Aantal slagen

      3100 rpm

      Opgenomen vermogen

      710 W

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Pendelmechanisme

      Ja

      Gewicht (Product)

      2 kg

      Zaagcapaciteit metaal

      25 mm

      Pendelstanden

      4

      Zaagcapaciteit hout

      100 mm

      Handgreep

      T-Greep

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      100 mm

      Slaglengte

      22 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Afgegeven vermogen maximaal

      470 W

      Zaagcapaciteit metaal bij 90°

      25 mm

      Zaagcapaciteit bij 90º

      100 mm

      Decoupeerzaag aansluiting

      T

      Zaagcapaciteit aluminium

      10 mm

      Snoerlengte

      4

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430305121

      1x Afzuigstukken
      1x Transparante beschermkap
      1x Splinterbeveiligingsplaatjes
      1x Inbussleutel
      1x Koffer
      20x Decoupeerzaagblad

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster