usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo SET NP 18 LTX BL 5.0 Accu blindnietpistool (2x 4.0Ah LiHD accu) in MetaBox - koolborstelloos - 2.4 - 5 mm

Metabo SET NP 18 LTX BL 5.0 Accu blindnietpistool (2x 4.0Ah LiHD accu) in MetaBox - koolborstelloos - 2.4 - 5 mm
700,99

Verwachte leverdatum

16-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo 619002800 Overig accu gereedschap
      Klaar om jouw gereedschapskist naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met het Metabo SET NP 18 LTX BL 5.0 accu blindnietpistool, jouw nieuwe beste vriend voor klussen waarbij snelheid en precisie voorop staan. Vergelijkbaar met de prestaties van persluchtapparaten, maar dan zonder de rompslomp van slangen en compressoren, brengt dit koolborstelloze wonder gereedschap in de palm van je handen. Voorzien van twee krachtige 4.0Ah LiHD accu's, zorgt dit nietpistool ervoor dat je nooit halverwege een klus stilvalt. De hoge levensduur dankzij een borstelloze motor en robuuste precisietransmissie, gekoppeld aan het vasthoudmondstuk voor eenhandsbediening, maakt dit gereedschap een onmisbaar onderdeel van je uitrusting. Of je nou werkt aan moeilijk bereikbare hoeken of overal goede verlichting nodig hebt dankzij de ingebouwde LED, de Metabo SET NP 18 LTX BL 5.0 laat je nooit in de steek. En met het transparante opvangreservoir voor nietdoornen, is opruimen een fluitje van een cent.

      Veiligheid en duurzaamheid in elk schot
      Met de Metabo SET NP 18 LTX BL 5.0 kies je niet alleen voor snelheid en efficiëntie, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid op de lange termijn. Dit accu blindnietpistool is niet alleen gebouwd om te presteren, maar ook om je te beschermen. De robuuste handbeschermingsbeugel en het ergonomische ontwerp zorgen ervoor dat je urenlang comfortabel kunt werken zonder je zorgen te maken over ongelukken. Dankzij de Ultra-M-Technologie geniet je van zeer hoog vermogen, milieuvriendelijk laden, optimaal energiegebruik en een lange levensduur, wat dit gereedschap een slimme investering maakt voor elke professional of fervente doe-het-zelver. Of je nu van plan bent om meubels te restaureren of aan een nieuw bouwproject te beginnen, de Metabo SET NP 18 LTX BL 5.0 biedt je de prestaties en betrouwbaarheid die je nodig hebt om het werk met vertrouwen aan te pakken.

      Waarom je niet meer zonder ons kunt
      Ben je klaar om de Metabo SET NP 18 LTX BL 5.0 in actie te zien? Bestel het vandaag nog en profiteer van onze ongeëvenaarde voordelen: snelle levering en vriendelijke service. Niet alleen hebben we een groot assortiment aan topgereedschap, maar we zorgen ook dat je altijd de scherpste prijzen krijgt. Of je nu professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, bij ons vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. En met onze snelle levering kun je bijna direct aan de slag gaan met je nieuwste aanwinst. Kies voor efficiëntie, kies voor kwaliteit, kies voor ons.

      Breedte (Product)

      8.3 cm

      Hoogte (Product)

      27.4 cm

      EAN

      4007430334671

      Artikelnummer

      197099

      4 vasthoudmondstukken
      4 standaard mondstukken
      Riemhaak
      2 LiHD accu-packs (18 V/4,0 Ah)
      Lader ASC 30-36 V "AIR COOLED"
      Koffer MetaLoc

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.