usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo Power 160-5 18 LTX BL OF 18V Li-Ion accu compressor body - 8 bar - 120L/min - koolborstelloos

Metabo Power 160-5 18 LTX BL OF 18V Li-Ion accu compressor body - 8 bar - 120L/min - koolborstelloos
187,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader.

      Ontdek de kracht van Metabo 601521850 Accu compressor
      Stel je voor, een compressor die niet alleen indruk maakt met zijn prestaties maar ook met zijn mobiliteit en gemak. De Metabo Power 160-5 18 LTX BL OF 18V Li-Ion accu compressor body is het summum van technologische vooruitgang, speciaal ontworpen voor professionals die op zoek zijn naar efficiëntie in interieurbouw of op de bouwplaats. Met een aanzuigcapaciteit van 120 liter per minuut, biedt deze olievrije, lichte en toch krachtige accu-compressor ongekende mogelijkheden. Draadloos en voorzien van een koolborstelloze motor, staat deze compressor garant voor minder onderhoud en langdurige prestaties op 18 Volt van het CAS accuplatform. Het feit dat je naast de standaard meegeleverde universele snelkoppeling nog een tweede accu rechtstreeks op de compressor kunt aansluiten, betekent dat je zonder onderbrekingen kunt blijven werken. Het instrumentenpaneel, compleet met gemakkelijk afleesbare manometers voor zowel de ketel- als de werkdruk, en de beschermde armaturen en bedieningselementen, verhoogt niet alleen de gebruiksvriendelijkheid maar ook de veiligheid van de gebruiker.

      Veilig werken met betrouwbaar gereedschap
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal in alles wat Metabo doet, en dat zie je duidelijk terug in de Power 160-5 18 LTX BL OF accu compressor. Met een drukregelaar die de werkdruk nauwkeurig regelt en manometers die je in één oogopslag een update geven, heb je altijd volledige controle. Nog indrukwekkender is de 10 jaar ketelgarantie tegen doorroesten, waarmee Metabo haar toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid benadrukt. Met een maximaal geluidsniveau dat valt onder de categorie 'Normaal - 60 dB of meer', kun je efficiënt werken zonder zorgen over geluidsoverlast. Deze draagbare compressor biedt niet alleen een praktische oplossing voor mobiel gebruik, maar zorgt er ook voor dat je op elke bouwplaats veilig en met vertrouwen kunt werken, wetende dat je gereedschap gemaakt is met het oog op jouw bescherming en werkcomfort.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Het aanschaffen van de Metabo Power 160-5 18 LTX BL OF accu compressor via onze webshop brengt meerdere voordelen met zich mee. Ten eerste kun je rekenen op onze snelle levering, waardoor je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe compressor aan de slag te gaan. Daarnaast profiteer je van ons grote assortiment en onze scherpe prijzen, waardoor je zeker weet dat je de beste deal sluit voor kwaliteitsgereedschap. Onze vriendelijke en behulpzame service staat klaar om je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze, zodat je met vertrouwen je aankoop doet. Kies voor gemak, kwaliteit en een probleemloze ervaring, allemaal onder één dak bij ons. Zo wordt het upgraden van je gereedschapskist niet alleen een slimme, maar ook een eenvoudige keuze.

      Type aansluiting compressor

      Snelkoppeling

      Accu platform

      CAS

      Inclusief wielen

      Nee

      Hoogte (Product)

      380 mm

      Draagbaar

      Ja

      Lengte (Product)

      340 mm

      Luchtopbrengst

      60 l/min

      Maximale druk bar

      8 Bar

      Toerental onbelast

      2760 rpm

      Olievrij

      Ja

      Aanzuigcapaciteit

      120 l/min

      Breedte (Product)

      315 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Tank inhoud

      5 l

      Werkt op

      Accu

      Gewicht (Product)

      9.4 kg

      Voltage

      18

      EAN

      4061792152816

      1x Universele snelkoppeling

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

    Geselecteerd voor jou